2014. augusztus 15., péntek

DIY fűszertartók

Ma egy DIY (Do It Yourself) bejegyzést hoztam Nektek. (Bár a címe az is lehetne, hogy hogyan használjuk fel kreatívan a körömlakkot?) Nem titok, hogy a Férjemmel mindketten nagyon szeretünk főzni. Egyedül is jó dolog a főzőcskézés, kísérletezés, de közösen még jobb. Nagyon jó páros program ez, mert közben sokat meg lehet tudni a másikról, igazán meg lehet ismerni közben. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom a közös főzést! 

Sok ideig gondot okozott (na nem szó szerint, mert azért nem aggódtunk miatta) hogy hogyan tároljuk a fűszereinket. Általában az eredeti tasakban voltak, amiket kezdetben csak simán visszahajtottunk, majd később hullámcsattal zártuk őket le. De ez nem volt valami jó megoldás, kellett keresni valami jobbat. Bizonyára tudjátok, hogy például az IKEÁban is lehet kapni kicsi fűszertartókat. Ezek nekem mindig nagyon tetszettek, de hát hülyék lennénk megvenni valamit, amikor kis kreatívsággal sokkal olcsóbban is meg lehet oldani azt ;)

Így azt találtuk ki, hogy az üres sűrített paradicsomos üvegeket fogjuk fűszertartás céljára használni. Jól kimostuk őket, leszedtük a címkét, és már készen is voltak. Illetve hát itt jön a dolog igazán rám eső része :) Ugyanis a dekort már én csináltam meg. Látjátok, erre is jó a körömlakk! ^^ Ugyanis az összes üveg tetejét lekentem fehér körömlakkal (általában kellett két réteg, hogy lefedje a feliratot), és arra rajzoltam rá alkoholos filccel a fűszert és írtam rá a nevét. Így születtek meg ezek a nagyon cuki és praktikus fűszertartók! (Illetve még a paprikák piros része is körömlakkal készült :))







2014. augusztus 14., csütörtök

Instagram

Jó hírt hoztam ma Nektek, ugyanis végre elérhető vagyok én is Instagramon :) Juhé! ^^


Ha szeretnétek kicsit betekinteni az életembe, akkor kövessetek bátran! Igyekszem sok izgalmas dolgot megosztani ott is, hogy ne maradjatok le semmiről. Nem mintha sok érdekes dolog történne velem, de azért egy-egy lakk, vagy valami ott is fel fog tűnni, ez egészen biztos ;)

2014. augusztus 10., vasárnap

Lush - Magnificent és Parsley Porridge

Visszatértem! :) Bocsánat, hogy ennyi ideig hallgattam, és nem írtam semmit, de ennek most vége, és újult erővel vagyok Köztetek! Juhéé! :) És hát mi mással is kezdhetném a visszatérést, mint a Lush nyári szappanjainak a tesztjével. Többen írtátok, hogy a szappanok érdekelnek Titeket, úgyhogy teljes erővel használtam őket, hogy írhassak róluk. Lássuk hát!