2014. május 3., szombat

Golden Rose - Matte 19


Újra körömlakk! :) Mostanában megint hatványozottan lelkesedem a körömlakkok iránt. Érdekes egyébként ez a dolog, mert már volt ilyen lelkes időszak, aztán egy időben alábbhagyott a lelkesedés. De most újra égek. Nagy a szerelem köztünk, mondhatni. Ezért van ennyi lakkos bejegyzés, de remélem ezt nem bánjátok :)

A mai kiszemeltünk pedig:






























A Golden Rose márkának sokáig csak a Jolly Jewels lakkjaira gondoltam szeretettel. Aztán körülnéztem jobban, és a Rich color lakkok is elkezdtek érdekelni. Aztán amikor legutóbb a Nailland-nél jártam, akkor már a matte lakkok is érdekesnek tűntek. (Szeretem ezt, nem akarok egyszerre mindent, hanem mindig valami mást.) Először az üvege fogott meg. De most komolyan, szerintem nagyon eltalálták. (Még a Vőlegényem is az üveget dicsérte meg először :)) Aztán amikor kipróbáltam a pultnál, akkor a színe miatt nem is gondolkoztam rajta hogy kell-e ez nekem. Egyértelmű lett hogy kell :) 

csukott ablaknál, bent

szintén bent



























Hát így. A színe a valóságban kék, illetve ezzel is volt egy kis problémám. Egyszerűen nem tudtam megállapítani. A Vőlegényem mondta hogy ez pedig kék, de én ragaszkodtam ahhoz, hogy van egy kis zöldes beütése. A mai napig nem tudom eldönteni, hogy pontosan milyen. Egy a lényeg, az hogy tetszik.

Nagyon könnyű felkenni, szépen terül. Kicsit féltem, hogy csíkozódni fog, de a matt száradás miatt ebből végül nem lett baj. Az ecsete hosszú, vékony, amit én nem szeretek annyira, mert nehezebben lakkozom vele, de azért szerintem szépre sikerült. (Hozzá kell tennem, hogy egyre ügyesebben használom az ecseteket.) A képeken két réteget láttok, és így tökéletes a fedése. A száradása pedig elég gyors, lévén matt lakkról van szó.

És itt jön a szépség az egészben. Ugyanis ez alapvetően egy selyemfényű lakk. Ami matt. Jajdeszép! ^^ Nem tudom, hogy ezt a képek mennyire adják át, én igyekeztem. És szerintem azért látszik, hogy szép ez a lakk. Nagyon elegánsan mutat a körmökön, éppen ezért gondolkodom ennek a vonalnak a többi lakkján is. Ha ilyenek a testvérei, akkor jöhetnek :)

nyitott ablak mellett a fényben


szintén






















































Hogy tetszik? Próbáltátok már a GR matte lakkokat?

2 megjegyzés:

  1. Jaj, de szépséges! Azt hiszem, körül kell néznem ebben a termékcsaládban :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon sok szép szín van még, és olcsó is! Szerintem muszáj kipróbálni :)

      Törlés