2014. május 5., hétfő

Rossmann haul

Ez most csak egy rövid bejegyzés lesz, ámde annál aktuálisabb. Ugyanis ma nyitott ki újra a Wesselényi utcai Rossmann, és ennek örömére frissen feltöltött Lovely limitált lakkokkal látták el a népet. Szerencsére elég hamar sikerült ezt a hírt megtudnom, és rohantam is, hogy legyen még a kék St. Tropez lakkból. És volt! Na de ez még mind semmi. Jöjjenek a képek :)

ilyen csodálatos táskával ajándékoztak meg minden vásárlót, juhúúú (mondjuk az előnye, hogy masszív, a hátránya minden más :D)

ezek a termékek pedig a táskában lapultak ingyen, ami király :)
Na de most jöjjön a lényeg! A lakkok :)

mivel éppen a NYC lakkok az akciósak, gondoltam körülnézek köztük és látjátok milyen csodára leltem? Én azt hittem, hogy soha többet nem látok már ilyen fedőlakkot, és most egy teljes sorral találkoztam! Vettem is rögtön kettőt, biztos ami biztos.

a régóta áhított Lovely lakk végre az enyém :)

ezek a szépséges Rimmel lakkok pedig 200 Ft-ba kerültek, sok más társukkal együtt. A pontos neveik balról jobbra: 705 Tangy tangerine; 703 Pear drop; 060 Hot & spicy































Tehát így. Nagy öröm volt ám ez a mai napomban, szóval most vigyorgok rendesen. Majd hozom a Lovely tesztet is, a rózsaszín társával együtt :)

2 megjegyzés:

  1. Ó, a Lovely lakk és a Pear Drop nevű Rimmel nagyon-nagyon tetszik *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Lovely lakkról ma írok ;) A Pear Drop egy nagyon szép selyem csillogású menta *-*

      Törlés