2015. szeptember 9., szerda

ILNP - Walking Home
Naptár szerint és az időjárás szerint is bizony már ősz van (amit úúúúgy vártam), de azért nap közben még szépen süt a nap szerencsére. Ezért is gondoltam, hogy a nyári ILNP ultra holo lakkok közül a Walking Home még most is aktuális. Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy a sötétebb ultra holo lakkok ne lennének aktuálisak állandóan. *_*A fenti fotók bent készültek, szórt fényben, és én bizony látok a lakkban egy jó nagy adag kékséget. Nem tudom, hogy ez mindenkinél így van-e, de én ezért is szeretem különösen is a Walking Home-ot. :) A minősége hozza az elvárt ILNP szintet, már két rétegben is szépen fedhet, de én annyira vékony rétegekkel lakkozok, hogy nekem kell belőle a három.
Egyébként őt kifejezetten azért vettem meg, mert arra gondoltam, hogy egy ilyen szép lila jól fog jönni ősszel is. :) Jól is gondoltam, hiszen most is van kedvem felkenni, sőt fel is kentem újra. Jaj, nagyon szépek ezek az ultra holók... <3

Közvetlen napfényben is készítettem képeket, mert akkor lehet csak igazán gyönyörködni a szivárványában. *_*

Ügye látjátok, ahogy szinte szikrázik? *_* Szóval idén nyáron hivatalosan is az ILNP ultra holo lakkjai voltak a kedvenceim. Ezért nem is írtam nyári kedvencekes bejegyzést, mert nagyjából a Float On, a Honor Roll és a Walking Home került volna fel a listára. :D A három közül viszont biztosan nem tudnék választani.

A lakk szerencsére készleten van a Nailland-nél, szóval hajrá lányok, ha megtetszett, akkor vegyétek meg minél előbb! :)

Hogy tetszik a lakk? Van kedvencetek ebből a kollekcióból?

18 megjegyzés:

 1. Gyönyörűűűűűűűű és ezt már nem is tudom fokozni!!! Örülök, hogy írtál róla, jó látni és irigykedni :D

  VálaszTörlés
 2. Nekem megvan ez a lakk, mert mivel lila, számomra kötelező. :D Nekem is nagyon tetszik, mondjuk én télen is felkenek bármilyen színt, ha olyan hangulatom van. :D Ezeket talán azért nem annyira, mert napfényben érvényesülnek szépen. (-: A három réteg sajnos valóban kell belőle.. És igen; én is látok benne kéket is, számomra is ♥ ez a lakk. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Láttam, hogy neked is nagyon tetszik, és jól is áll! :) Jaj, annyira szép színe van, már nem is tudom hova fokozni. :D

   Törlés
 3. Nagyon szép, jól is áll, de nekem nagyon ritkán van kedvem ennyire sötét lakkot felkenni, pedig aztán nekem is van a készletben sötét lakk dögivel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. :) Pedig most jön csak a sötét lakkok ideje... ;)

   Törlés
 4. Csodás színe van! Ez is a kívánságlistámon van, már az elejétől kezdve :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megértem hogy a listádon van, nagyon jól állnak neked! :) *_*

   Törlés
 5. Megvolt, mert ezzel próbáltam megszerettetni magammal a lilát, de be kellett látnom, hogy mindig is utálni fogom, szóval eladtam.
  A Ten Fold-al jártam úgy, hogy a képeken nagyon tetszett, de magamon egyáltalán nem, szóval az is eladó...
  Amennyire tetszett a képek alapján ez a kollekció, annyira csalódás volt magamon. A Float On is megvan, az szép. Nem ájulok el tőle, de szép. Rajtam mindegyik 2 rétegben fedett.
  Most a Spiced Eggnog birizgálja nagyon a fantáziám, de félek az is csalódás lenne...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De hát nem is kell megszeretned egy színt, ez butaság. :) És nem próbálod meg a 1UP-ot helyette? Esetleg azt el tudom képzelni, hogy tetszik neked. :)

   Törlés
 6. Nincs mese, ez a lakk nagyon szééép! :)

  VálaszTörlés