2015. november 26., csütörtök

Golden Rose Rich Color 28


























Mivel még épp bent vagyunk az őszben, nem vagyok elkésve ennek a lakknak a megmutatásával. Talán. És talán ez egy értelmes mondat lett. :D Na szóval kifejezetten őszi lakkokat kerestem a Golden Rose lakkok között, és ezt a 28-as számút gondolkodás nélkül meg is vettem. 



Egyszerűen ez az üvegbe zárt ősz, legalábbis az ősz egy része. De az biztosan. Nagyon szép bordós lila. Mert igen, egy kicsit lila is, de több benne a piros, amitől bordós lesz, de mégsem igazi bordó. Jól megmondtam, ügye? :) Mindegy, tényleg nem nagyon lehet pontosan meghatározni ezt a színt. Ha valakinek mégis sikerül, írjon bátran, mert kíváncsi vagyok! :)



A lakk maga ugyanúgy viselkedik, ahogy azt már megszokhattuk ettől a márkától. Két rétegben fedett biztonságosan (de el tudom képzelni, hogy valakinek már fedhet egy rétegben is. Én nagyon vékony rétegekkel dolgozom, ezért nekem általában több kell.) A körmömet nem fogta be, ellenben lemosáskor érdemes vigyázni, és körbetakarításkor is, mert a bőrt hajlamos befogni eléggé. De én ezt megbocsátom neki, amíg ilyen színe van. *_* *_* (Ja és fedőlakk nélkül ilyen. ;))

Persze nem maradhatott díszítés nélkül. Szeretem a krém lakkokat csak úgy felkenni, és hordom is őket mondjuk egy napig, de aztán sosem bírok magammal, és mindig kell rá valami extra. :) Így lett most is.
































Először leragasztottam celluxszal, és befestettem aranyra (éljen a Moyra Metal Effect arany lakkja itt is!) és miután megszáradt az arany réteg, ráfestettem (szintén cellux segítségével) egy réteg ILNP Black Orchid-ot is. Aminek egyáltalán nem lett olyan színe mint a valóságban, de nekem mégis nagyon tetszik az összhatás. :)































Szóval ez egy igazán nyerő lakk, szerintem kötelező mindenkinek. Annyira elegáns, de közben meg mégis menő. Ritka az ilyen, valljuk be. :)

Van kedvenc őszi lakkotok?
Esetleg kedvenc őszi Golden Rose lakkotok? :)

3 megjegyzés:

  1. Itt Erdélyben már két napja havazik. Ma csináltam is ezért gyorsan egy téli manit. :D
    Nagyon gyönyörű lakk! És a díszítés is elképesztő! :)
    Nekem a matt 05-ös bordó a kedvencem. :D
    Egyszerűen nagyszerű! :)

    VálaszTörlés
  2. Elegáns szín, szerintem télre is tökéletes lesz. Nagyon precíz a minta, olyan jókat alkotsz :)

    VálaszTörlés