2014. május 26., hétfő

Flormar - Salmon Pink

Mára csak egy rövidke bejegyzést hoztam nektek egy olyan lakkról, ami elég friss mostanában. A Flormar nemrég jött ki a Jelly Look kollekcióval. Nem foglalkoztam ezzel a ténnyel különösebben, de amikor megláttam a Salmon Pink nevezetű lakkot (végre vannak a Flormar lakkoknak is nevei!) tudtam, hogy ez kell. A Vőlegényemtől meg is kaptam a névnapomra, szóval semmi nem állhatott közénk :) A hétvégén pedig nem akartam nagyon színes vagy csillogós körmöket viselni, ezért egyértelműen erre a lakkra esett a választásom. És milyen jól tettem!





























Mielőtt még bármit is mondanék róla, azt le kell szögeznem, hogy a pontos színét én komolyan nem tudom megállapítani. Barack lehetne, de mégsem az, mert van benne egy kis rózsaszínes beütés. Éppen ezért talán korallnak mondanám inkább, de hát ez is nagyon-nagyon csalóka. Gondban vagyok. Úgyhogy inkább hagyom, és csak gyönyörködöm benne :) (Bár megfontolandó a lazac elnevezés... Hm?)
































A képeken három rétegben láthatjátok, fedőlakkal. Szerintem kellett a három réteg, így fedett tökéletesen. A száradási ideje teljesen átlagos, se nem lassú, se nem gyors. Ami viszont nagyon tetszik, az az ecsete.




























Én az ilyen ecsetekkel tudok a legszebben dolgozni :) Szóval összességében ez a Flormar lakk szerintem egy tökéletes tavaszi lakk. Így ajánlom mindenkinek! Annyira cuki színe van, és olyan szépen viselkedik, hogy szinte kihagyhatatlan. Nemsokára kipróbálok még pár Jelly Look lakkot, lehet hogy írok majd azokról is.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem a tökéletes barackos lazacos árnyalat. Mindenképp felkerült a kívánságlistámra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Tényleg nagyon szép színe van, és tökéletes tavaszi/nyári lakk :) Elképzelem, hogy milyen szép lehet akkor, mikor jól le van már barnulva az ember ^^

      Törlés