2014. június 1., vasárnap

Heti összefoglaló

A mai már a sokadik vasárnap, amikor szerettem volna heti összefoglalót írni. Eddig valahogy mindig elmaradt... Na de most! Épp várom, hogy megszáradjon a lakkom, úgyhogy minden tökéletes egy kis visszatekintéshez :) Kezdjük!

Heti hangulat: tanulós. És ebben most semmi negatív nincsen. A héten végre rávettem magam (köszi Piri!) és elkezdtem újra a Szabó Ervinben tanulni. Szenvedés persze, nehezen megy néha, de azért mégis jó :)

Heti siker: volt egy egyházjog ZH pótlásom, és nagyon jól sikerült :)

Heti szükséges: sok sok eper. Nagyon rápörögtem ^^

Heti tennivaló: most egy ideig ugyanaz marad a fő tennivaló. Két szigorlatra is készülök, ami elég bonyolult és hosszú és sok. Szóval értitek...

Heti elmélkedés: megintcsak a vizsgaidőszak hatása érződik, de leginkább azokon elmélkedem, amiket tanulok. Illetve amiket tanulnom kéne blogolás és körömlakkozás helyett :D

Heti függőség: eper, mondtam már? :)

Heti unalmas: azt hiszem ez is az egész vizsgaidőszakra igaz, de... Szóval az ebéd utáni pár óra. A könyvtárban. Amikor körülötted mindenki csak fetreng és ásítozik. Szörnyű.

Heti vágyálom: annyi mindenre vágyom... Legyen itthon mindig friss kalács, és a tej se fogyjon el soha a kávéhoz. (Ez mondjuk elég nagy álom :D)

Heti legjobb pillanat: azt hiszem az X-Men új része a moziban. Elég jó volt! :)

Heti különlegesség: ez a szappan a LUSH-tól :) Próbáljátok ki mindenképp, nyárra tökéletes!

Heti olvasmány: még mindig a Katedrális. Naaaaaaaagyon hosszú. Nagyon.

 
Nektek hogy telt a hetetek? :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt olvasni ezt az összefoglalót, remélem, folytatod majd az ilyen bejegyzéseket :-) Nekem mozgalmas heteim voltak, ezért is olvasom csak most ezt a bejegyzést, de remélem, be tudom hozni a lemaradást, és most már kicsit aktuálisabb tudok majd lenni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszik, szeretném folytatni, de látod, megint elmaradt :D Szörnyű...

      Törlés