2014. február 15., szombat

Bemutatkozom

Sokat gondolkoztam azon, hogy mi lenne a legjobb bemutatkozás, hogy mit is írhatnék le magamról. Végül arra jutottam, hogy nemes egyszerűséggel csak a céljaimról írok a bloggal kapcsolatban. 

Ahogy a cím is mutatja, fontosak nekem a mindennapi örömök. Hiszem, hogy minden napban meg lehet találni azt a kis jót (vagy éppen nagyot) ami szebbé teszi az életet. Nőként azt tapasztalom, hogy erre különösen is szükségünk van, hiszen így vihetünk színt a világba, így lehetünk erős személyiségek. A napi örömökből következően sok dolog érdekel. Na erről szólna ez a blog :)

Ezek a dolgok néha egészen picik, vagy néha éppen nagyobbak. (Nem ígérem hogy mindről kimerítően lesz szó ezen a blogon, de igyekszem erőmhöz mérten rendesen írni.) Ezek tehát: sütés, főzés, bármiféle dekoráció, DIY dolgok, inspiráló képek, szépségápolási termékek, körömlakkok, könyvek, filmek... Lista a teljesség igénye nélkül. A személyességet nem zárom ki az írásból, így biztosan olvashattok majd fontosabb dolgokról is, amik épp velem történnek. Ez most különösen is aktuális, mert menyasszony vagyok :) (Ez azért nem minden nap fordul elő az ember lányával, viszont nem is tart örökké, ezért hát biztosan írok majd róla.)

Nem szeretnék nagy ígéretet tenni arról, hogy mik lesznek majd itt. Az előbb felsoroltam, hogy mik érdekelnek, ezekből fogok válogatni. Van hogy az ételek jobban motiválnak, de van hogy a testápolók a mindeneim. Na, biztos értitek :)

Szeretettel látlak hát Titeket, kedves olvasóim ezen az utazáson! Remélem hogy kellemes perceket szerezhetek majd nektek, hogy szerettek majd nálam lenni, és hogy segíthetek amiben tudok! :)♥



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése