2015. március 18., szerda

Colour Alike Pastel Holo kollekció























Biztos sokan tudjátok már, hogy vannak dolgok, amiket jobban szeretek, mint a többit. Ilyen például a tavasz (végre itt van!!), ilyenek a holo lakkok, és ilyen a Colour Alike. :) Ha van márka, amivel elfogult vagyok, akkor az ez, és nem félek kimondani. Én még nem csalódtam egy lakkjukban sem. Olyan van, hogy mondjuk valamelyik színe nem tetszik, de annak is kifogástalan a minősége. Szóval várható volt, hogy előbb-utóbb az egész Pastel Holo kollekciót beszerzem. Megtörtént a dolog, úgyhogy ma boldogan hoztam Nektek ezeket a tavaszi szépségeket! :)


A kollekcióban négy pasztell holo lakk kap helyet. Látjátok, milyen jól néznek ki már üvegben is? Jaj, olyan jó őket rakosgatni ide-oda. :D Tudom, ez már beteges, de jó dekorációs elemek. Vannak alapvető tulajdonságaik, amik mind a négy darabra igazak. Ezek: viszonylag híg lakkok, ezért érdemes jól lehúzni az ecsetet felvitel előtt, mert különben eláztatják a körömágyunkat. (A rózsaszínnel így jártam.) Két rétegben szépen fednek. És gyorsan száradnak. Ezek után nézzük külön is ezeket a szépségeket. :)) (A képeken fedőlakk nélkül látjátok őket.)

510 - A rózsaszín


























Kezdjük a színével. Ugyanis ez nem pasztell. Legalábbis nekem nem. De nem érdekel ám különösebben, mert cserébe annyira szééééép, hogy még! :) Alapvetően van egy sárgás fénye, ami aztán napfényben átalakul holo fénnyé. :)






























511 - A lila
































Na ez már pasztell. Igazi cuki lila pasztell, és szerintem alap darab. Annyira jókedvem lesz tőle, pedig semmi élénk, és semmi különleges. Csodálatos, hogy ennyire egyszerű! :)

























512 - A kék


























A kéket alapból szeretnem kéne, mert ügye kék, de sajnos gondban vagyok vele. Mert önmagában olyan kis semmilyen. Picit furcsa az árnyalata, és talán olyan, hmm, nem is tudom, fura. Na de aztán kisüt a nap... Ó te jó ég! I-m-á-d-o-m, napfényben. :) Szóval mostantól indokolt, mert végre süt a nap!


























513 - A zöld


























Szerintem nem túlzok ha azt mondom, hogy ez a kedvencem és a legszebb az összes közül. Annyira eredeti árnyalat, talán picit almazöld. (? Elég rossz vagyok színek meghatározásában, szóval nyugodtan javítsatok ki!) Neki is van alapvetően egy sárgás fénye, ami nagyon sokat dob rajta. :) Viszont (muszáj megmutatnom) nyomdázva egyszerűen zseniális. És ezt halál komolyan mondom. Ilyen: (nyomdalakk a Mundo de Unas Spring Green nevű csodája.)

























Elfogytak a szavaim, de komolyan. :D Kiakadt a szépségmérőm. :D























Először arra gondoltam, hogy nem kenem fel őket egymás mellé, mert bután nézne ki. Aztán mégis felkentem, nem hagyott nyugodni a dolog. :)
























És cukorkalakkmennyország!! :D Ha létezne ez a szó, ezt lehetne mondani most. Mennyire cukik már együtt? Lányok, nincs mese, mind a négy lakk kell, mindenkinek. Ilyet ritkán mondok, de így van. :)

Persze még mindig nem lenne teljes a bemutatás napfényes holo kép nélkül. Szóval egy kis nyálcsorgatás.
























Ügye mondtam, hogy a kék szinte életre kel? És a zöld? És az összes többi? Elfogult vagyok, mondtam már az elején, és vállalom. De ezek a lakkok egyszerűen tényleg jók. Szépek, és okosak, és segítenek a házimunkában. 

Egyébként az én agyamat teljesen átmossák az évszakok, szinte évszak függő vagyok. Ezért pörgök ennyire most a pasztell lakkokon, aminek én örülök, mert így ilyen szépségeket mutathatok Nektek. :)

A lakkok elérhetők a Nailland-nél, ahol a webshopban még mindből van! Szóval gyorsan kattintsatok, rendeljetek, mert ezek kötelező tavaszi lakkok! :) Az áruk pedig (igencsak baráti) 1240 Ft.

Hogy tetszik Nektek ez a kollekció? Szeretitek a pasztell lakkokat? Titeket is befolyásol a tavasz?

34 megjegyzés:

  1. Természetesen a zöld megvan ebből a kollekcióból és olyan szinten csodálatos minden téren, hogy nem találok rá szavakat. A színe isteni! Látni kell élőben felkenve, mert instant tavasz üvegbe zárva! *.*
    A kék is csodaszép így képek alapján, a rózsaszínre nincs szükségem (elég fakó, számomra olyan semmilyen, a Holographjc Jelly 530 a telitalálat), a lilát pedig nem szeretem. Fantasztikusak a CA lakkok és olyan jól esik, hogy nem 3500-tól kezdődik az áruk... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a zöld tényleg instant tavasz. Pont úgy csillog, mint a harmatos, frissen nyílt fű. <3 Imádom! A kék is szép, de én most a lilába szerelmesedtem bele teljesen. Jaj, nem lehet őket megunni. :D

      Törlés
  2. Most jöttem rá, milyenek egymás mellett!
    Húsvéti díszestojás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg olyanok!! :) Jó vagy. :) És kipróbáltad már őket?

      Törlés
    2. A zöldet már igen, és annyira imádom, örülök, hogy megmutattad, mert a CA-k mindig elkerülik a figyelmem. A kéket egyelőre csak az asztalon nézegetem. :D

      Törlés
    3. Bennem bízhatsz, ha CA-okról van szó. ;) :* :*

      Törlés
  3. Fú mindegyik csodás :) Talán a lila a legszebb, ha mindenképpen választani kéne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp most nekem is a lila tetszik a legjobban. ;)

      Törlés
  4. Francba, Rita! Tudtam, hogy nem kéne kattintani... Gyönyörűek! :)))
    A kék megvan, de mind nagyon bejövősek.

    VálaszTörlés
  5. csudi szépek, tényleg kell belőlük szereznem (azóta sem, béna vagyok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Idővel úgyis meglesz, legalább a zöld. Ügye? :))

      Törlés
  6. Régebben akartam őket én is, de így felkenve annyira nem varázsoltak el, talán a zöld, ami különleges. Abban viszont igazad van, hogy úgy mutatnak legjobban, ha mind a négy szín fel van kenve :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zöld nagyon különleges! Nézz róla esetleg több swatch-ot a neten, hátha lesz olyan, ami igazán elvarázsol. :)

      Törlés
  7. Basszus te laany, megcsinalod az ember kedvet a lakkozashoz, csak kar hogy epp pihenteto fazisban vagyunk es csutkak a kormeim :D meseszepek a lakkjaid :) nekem a kek a legbejovosebb :) es tetszik ahogy irsz. Puszi neked :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Szívesen meghozom a kedved bármikor. ;) Csak kár, hogy nem tudom a neved. :(

      Törlés
  8. Nagyon szépek! A rózsaszín kivételével bármelyiket elfogadnám! És igen, valamennyire engem is befolyásol a tavasz, jól esnek a lelkünknek a finom színek a téli szürkeség után :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszenek! :) És jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel az évszakos dologgal. :) Rájöttem, hogy ez azért is jó, mert minden évben újra rádöbbenhetünk a pasztell szépségeire. :))

      Törlés
  9. Tényleg csodásak! És ami számomra érdekes: én nagy lila kedvelő vagyok, de ezek közül a kék nagyon-nagyon tetszik, egyszerűen csodálatos!!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) A kék nagyon szép, főleg napfényben!! De a lila is szép ám, én most épp abba szerettem bele. :D

      Törlés
  10. Nagyon jól mutatnak együtt a színek,igazi tavaszi hangulatot áraszt!:) Mindegyik lakk csodás,nekem nagyon tetszenek!Az 513-as nekem is a birtokomban van.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Együtt a legszebbek. :)) Akkor szerencsére neked is megvan a legszebb! :)

      Törlés
  11. utálom a holot, viszont a zölddel már elég régóta szemezek. *-* annyira széééép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ezeket szeretnéd, mert nagyon visszafogott bennük a holózás. :) De legalábbis a zöldet mindenképp. :)

      Törlés
  12. Holo is pasztell is, mi kell még? :D
    Amúgy simán a kék tetszik a legjobban, viszont a nyomdázott zöld! *_* Pontosan az ilyen manikért szeretek ide feljönni. :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügye? :D A holo+pasztell kombó az álom tavasszal. <3 Szóval köszi CA. :)) És köszi, az a mani tényleg nagyon jó lett!

      Törlés
  13. Nagyon cuki így együtt négyen. :)

    VálaszTörlés
  14. Megértem az aggályaidat a kékkel szemben, olyan "seafoam" színe van, nálam se nyerő. A zöld és a lila viszont tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, a zöld annyira szép!! Remélem beszerzed. :) Én a lilával még mindig csak barátkozom... Viszont azóta a kékkel elég jóban lettem. :D Ki érti ezt. :)

      Törlés