2015. március 28., szombat

El Corazon - Butterfly (423/504)

Újra El Corazon a blogon! :) Mikor legutóbb írtam a márkának egy másik lakkjáról, már áradoztam egy sort. Gondoltam, folytatom ezt a jó szokásomat, és ma is mutatok nektek egy gyönyörűséget. Merthogy az. :) Jöjjön most a Large Hologram kollekció egy újabb darabja, a Butterfly!

A lakk üvegéről nem hoztam képet, mert nem szép az üvege. Viszont a lakk. *_* Hát ez megint egy csoda!


Gyönyörű lila, tele apró holografikus pehellyel. Ez a formula már régóta ismert, nem is nagyon tudok róla újat mondani. Erre a lakkra is érvényes, ami az előző El Corazonra is érvényes volt: három rétegben fed, és gyorsan szárad. Fedőlakk szükséges rá, hogy szép fényes legyen.




Viszont nyilván mindenkinek feltűnt, hogy ez a lakk nagyon hasonlít egy másik lakkra... Bizony, a Zoya Auroráról van szó! Nekem az Aurora nincs meg (ezért is tartottam indokoltnak, hogy megrendeljem ezt az El Corazont), viszont Edinának hála, kölcsönkaptam, hogy kipróbáljam, milyenek egymás mellett. Ilyenek:

Melyik melyik? :) Őszintén szólva nem emlékszem. :D :D :D Nagyon röhögök magamon. De papíron egymás mellé kentem őket, és ez alapján arra következtetek, hogy a hidegebb árnyalatú (tehát a mutató- és gyűrűujjon lévő) az El Corazon, míg a melegebb árnyalatú (középső- és kisujj) a Zoya. :) A különbség igaziból csak ebben van. A pelyhek nagysága, mennyisége, a fedés, minden más ugyanolyan. Komolyan nincs különbség. És mázli, hogy a hidegebb árnyalatú nekem alapvetően jobban tetszik. :) Így a Zoyát nem érzem fontosnak, mert találtam egy jó dupe-ot. :)


Az El Corazon lakkot legegyszerűbben a Hypnotic Polish-tól tudjátok megrendelni, 5.90 euróért. A Zoya Aurorát pedig a Naillandnél tudjátok beszerezni. Épp készleten is van. ;)

Hogy tetszik az El Corazon lakk? A kettő közül melyik tetszik jobban? Szeretitek a lila lakkokat?

16 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a lakk és ezek a holografikus pelyhek benne, csodásak *-*

    VálaszTörlés
  2. Ezt én is megvettem, de nem tudtam színhűen lefényképezni.
    Számomra elég látványos az Aurora Corazón különbség. Azt hittem jobban hasonlítanak:'D de a Corazón jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tök furcsa, hogy kinek milyen szeme van erre. Nekem egyáltalán nem látványos. :) De örülök, hogy nem vettem meg az Aurorát. ^^

      Törlés
  3. Anyám, de szép... *_* Egyébként szerintem a PP Pandora-ra jobban hasonlít, az kicsit hidegebb lila, mint az Aurora, és így lényegében hasonlít (ránézésre) a Butterfly-ra, de ez csak egy megérzés... :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmmm, hmm, lehet hogy össze kéne egyszer őket is hasonlítani. ;) Mindenesetre ez a hidegebb lila nagyon menő!! :)

      Törlés
  4. De szép mindkettő!! Régen fel nem kentem volna lilát, de már elég sok van, változott az ízlésem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Én is csak egy fél éve kaptam rá a lila lakkokra, de azóta töretlen a szerelem. *_*

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a lakk :) Nekem az Aurora van meg és amíg nem láttam őket így egymás mellett a körmeiden, addig azt hittem, hogy full egyformák, de azért látszik, hogy mégsem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látszik, igen. :) Végülis ez is jó bennük. És az Aurora nagyon szép!!

      Törlés
  6. Én is jobban látom a különbséget. És a Corazon jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
  7. Ez nem megérzés Dóra, ez tény. :) Én már csináltam egy aurora-pandora összehasonlító posztot, lehet, hogy ezért látom annyira egyértelműen a különbséget. Viszont az El Corazon gyönyörű és ha előbb lett volna meg ez a lakk, akkor valószínű a Pandora és az Aurora részemről is a polcon marad. Bár az Aurora nem biztos, mert imádom, hogy meleg árnyalatú. Lilában ritkaság... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm, ezekszerint jogos a gondolat. :) Tök jó! :) Meg tök jó, hogy így örül a pénztárcám, mert máris nem kell megvennem még két lakkot. :D

      Törlés
  8. Nagyon szép! :D Én kedelem a lila lakkokat, mivel az a kedvenc színem úgy általában. :D Egyébként nekem az üvege is nagyon tetszik, csak azért nincs egy példányom sem, mert hazánkban nem kapható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem az üvege túl bóvli. De ami benne van, az kétség kívül gyönyörű. *_*

      Törlés