2015. március 10., kedd

El Corazon - Kryptonite (423/501)


























Új márka a blogon! :) A történet a következő: Zsóka nemrég megkérdezte, hogy nem akarok-e rendelni én is a Hypnotic Polish-tól. Én pedig persze akartam. Főleg, miután alaposabban körülnézve nagyon megakadt a szemem az El Corazon márkán.  Ugyanis nem túl drágák a lakkjaik, és izgalmasnak is néztek ki. Hosszas gondolkodás után végül két színt rendeltem. Ma az egyiket szeretném megmutatni nektek, mert nagyon érdemes! :)


Eddig itthon alig-alig olvastam erről a márkáról, talán ha két blogposzttal találkoztam, ahol ilyen lakkok voltak. Külföldi blogokon is többnyire csak oroszul találtam dolgokat, így sajnos nem tudom elmesélni, hogy mi is ez a márka, és hogy is van. Viszont a tapasztalataimat le tudom írni. :) Reméljük ez is elég lesz.



Elég sok kollekciójuk van már, és ezek közül kétség kívül a legizgalmasabb a Large Hologram névre hallgató kollekció. Nagyon bejött ez a holo pelyhes körömlakk az utóbbi időben (évben) úgyhogy egyértelmű volt, hogy nekem is ebből a kollekcióból kell választanom. Azt rögtön tudtam, hogy az 501-es kell. Az interneten ugyanis ilyen képeket találni róla, mint amilyen itt is. Ezek alapján úgy gondoltam, hogy nyárra tök jó lesz egy ilyen türkizes kék holo lakk. És tegnap mikor megkaptam, és a kezemben fogtam, az első sokk az volt, hogy de hiszen ez zöld. Mondjuk a Nailland fényei alapból kicsit csalókák, és hát este is volt. Na mindegy, azért felkentem itthon, de lámpafényben, este teljesen sötétzöld volt. Bevallom, kicsit csalódott lettem, de csak a szívemmel, mert az agyammal tudtam, hogy meg kell várni a reggelt, a napfényt, mert akkor lesz az igazi. Úgyhogy gondolhatjátok milyen izgatott voltam reggel. És aztán rásütött a nap, én pedig szerelembe is estem, teljesen... (Előre szólok, hogy ötmillió kép következik. :D)




























Tehát ez egy gyönyörű teal lakk napközben, természetes fényben. Ahh, mennyire szép már? Tök sokat gondolkoztam rajta, hogy vajon mihez hasonlít, de egyszerűen semmi nem jutott eszembe. Ilyen színű holo pelyhes lakkot én még nem láttam. :) Pár technikai információ: a körmeimen három rétegben látjátok. Kettő is elég lett volna, de hármat kentem fel, hogy mélyítsem a hatását. Nagyon könnyen kenhető, és viszonylag gyorsan meg is szárad. Fedőlakkot én kentem rá, de nem kellett volna feltétlenül, elég fényes volt önmagában is. A kupakja borzasztó műanyag, viszont az ecsete nagyon jó lapított.

































Még egy pár kép nyálcsorgatásnak:





























Ti is szerelmesek lettetek? Most komolyan, hogy lehet valami ennyire szép?? El sem hiszem... Jaj. Na de egy kis csavar is van azért a történetben. Merthogy nagyon szép így is, de ha rásüt a nap. *_* Viszont. Ha napfény éri, akkor kékesebb teal lesz. A zöld valahogy csak árnyékban dominál. Imádom ezt is. És akkor, hogy végképp elgyengüljön a térdünk:


































Ennyi, kész. Nem tudok mit írni. Teljes, totális, visszavonhatatlan, örök szerelem a miénk. Imádom a színét, imádom, hogy holo, imádom, hogy van, és hogy az enyém. :) <3 Kicsit elszálltam, érzitek? :D

A lakkot legkönnyebben a Hypnotic Polish-tól tudjátok megrendelni. Szerintem nagyon megéri, én tuti, hogy fogok még! Mivel (ez sem elhanyagolható szempont) az ára is nagyon baráti! Egy lakk 5.90 euró, vagyis szállítással együtt én 1800 Ft-ot fizettem érte. Ezek után szerintem senkit nem kell már rábeszélnem. :D

Hogy tetszik? Próbáltátok már ezt a márkát?

20 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a lakk, különleges :) De úgy a márka lakkjai összességében azok :)
    Nekem is LH van, a 423/508-as, amit Cosmosnak hívnak (ezt csak az oldalán levő címkéből szűrtem le :D)
    Szerintem a lakkok minősége, a mennyiség és az ár majdnem hogy verhetetlenek így együtt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, teljesen. :) Még sok sok El Corazon lakkot nekünk!! :)

      Törlés
  2. Nagyon szép, én is alig várom, hogy nálam legyen a sajátom! 😍
    Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy nekünk azért ilyen olcsó, mert sokan vagyunk és eddig összejött az ingyenes szállításhoz szükséges összérték. Szállítási költséggel azért már nem lenne ennyire vidám a dolog, úgyhogy mindenképpen érdemes többen összeállni és úgy rendelni. ☺️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádni fogod Timi! :) Na hát igen, ezt a kis kiegészítést elfelejtettem beleírni a posztba. De igazad van, azért így van értelme. Bár én nem rendelnék alapból sem egyedül. Ha meg valaki szokott egyedül rendelni, akkor ezt nyilván tudja. :) A lakk maga így is jóval olcsóbb szerintem, mint a hasonló PP-k például...

      Törlés
  3. Nekem a Zoya Aurora dupe van meg, imádom. Illetve kaptam Flórámtól még egyet, aminek meg nem mondom most így hirtelen a nevét. De az márciusi rendelésre már beírtam két Corazónt, dr azok nem a holo large kollekcióból lesznek, gondoltam kipróbálom az újat is, és egy visszafogott holot :D
    Amúgy tényleg baráti ára van. :)
    Ez is nagyon szép:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is megvan az Aurora dupe, pont tegnap kentem fel és belülről világít!! :) Szerintem én is rendelek márciusban is. ;)

      Törlés
  4. Gyönyörűűűűűű!
    Díjat kaptál tőlem: http://maninail.blogspot.hu/2015/03/sokoldalu-blogger-dijat-kaptam.html
    Ha van kedved, akkor írj 7 random tényt te is magadról és add tovább... :))

    VálaszTörlés
  5. Már a melóban kigyönyörködtem magam a képeidben, de kommentelni csak itthonról tudok. Csodaszép, értem a szerelmet, teljesen. Most már nekem is fáj nagyon a fogam ezekre az el corazon lakkokra ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) :) :) Megértem, mert szuperek! Nemsokára hozok posztot még egyről. ;)

      Törlés
  6. Haj, haj, sóhaj! Nálam is nagyon érik az első El Corazon rendelés. Már egy ideje nézegetem őket és nem mondhatom, hogy ezzel a poszttal nem tettél rá még egy (jó nagy) lapáttal! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Igyekeztem nyálcsorgatóra csinálni, ezek szerint sikerült. :D Mindenképp rendelj! :)

      Törlés
  7. Nagyon szép, a közeli képeken csábító. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügye? Én konkrétan megfürdenék benne, jaj. *_*

      Törlés
  8. Nagyon szép, nekem a kékesebb "énje" tetszik inkább. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Én még nem tudom eldönteni, hogy melyik énje tetszik jobban. De annyira várom már a nyarat, mert a sok napsütés miatt szép kék lesz. :)

      Törlés
  9. Érzékletes leírás :D Most, hogy az árát is megtudtam, egy fokkal még jobban teszik, bár én nem biztos, hogy pont ezt a színt választottam volna, de jó kis márka ez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, rengeteg színűk és kollekciójuk van, én nagyon nehezen választottam. :) Viszont vettem egy másik ugyanilyen Large Hologram lakkot is, arról is lesz hamarosan poszt. :) Szóval érdemes náluk körülnézni!

      Törlés
  10. Gyönyörű ez a lakk :) nekem egy kék el corazón van meg, nagyon szeretem :)
    díjat kaptál tőlem! http://lizalakkja.blogspot.hu/2015/03/the-versatile-boblogger-award.html

    VálaszTörlés
  11. Megértem, hogy szereted, nagyon szép lakkok! :) És köszönöm, már válaszoltam is. ;)

    VálaszTörlés