2015. június 15., hétfő

Colour Alike - 517





























Nagyon ritkán írok mostanában, és ha írok, akkor csak Colour Alike lakkról lehet szó. :) Ez azt hiszem most már végképp elárulja azt, hogy mennyire szeretem ezt a márkát. Nem is ragozom ezt tovább, mert már felesleges. A mai alanyunk az 517-es számot viseli, és a Bright Holo kollekció egyik darabja. Érdemes megnézni egyébként az egész kollekciót, mert elég jó színek vannak benne... Természetesen nekem a zöldet kellett megvennem, és nem is bántam meg. :)


Fontos információ, hogy újítottak a márka üvegein. Illetve hát nem az üvegen, hanem a matrica elhelyezésén. Eddig az üveg alján volt a matrica a lakk számával, most viszont az üveg tetején van. Így sokkal könnyebb átlátni őket egy fiókban például, úgyhogy tök jó hogy átragasztották. :)


























És most jöjjön az áradozás. Jaj, ez a lakk. Gyönyörű élénk zöld, ami akár tavaszi is lehet, de akár nyári is. Nagyon nagyon szép színe van. És szépen holózik. Két réteg kell belőle, viszont valami álomkönnyű felkenni. *_* Nem is értettem, de egyszer sem hibáztam festés közben, még a jobb kezemen sem. Szóval kezdő lakkozóknak is nagyon jó lehet. :) A színe persze elég megosztó, gondolom, hiszen a zöld lakkokért azért nincs mindenki annyira oda mint például én, de szerintem akik szeretik a zöldet, azoknak kötelező. És most sok sok kép következik, amiért előre is bocsi, de egyszerűen nem tudtam jobban szelektálni. :)

Bent, természetes fényben:
























Hát most mondjátok hogy nem gyönyörű? *_* És egy kis makró is készült.


























Szerintem már ezeken a képeken is elég szép, és színjátszós is, de kétség kívül kell a napfény az igazi varázshoz. Szóval jöjjenek a napfényes fotók. (Én pedig összekaparom magam, és nem próbálok még többet áradozni. :D)
































Végem. Már csak annyi, hogy szerencsére a lakkot elég könnyű megszerezni a Nailland-től, ráadásul nagyon baráti ára van. :)

Elnyerte a tetszéseteket ez a Colour Alike lakk?
Szeretitek a zöldet? :)

13 megjegyzés:

  1. Ez tényleg szép. Visszalapoztam a Gemini risinghoz, csak azért tudom, hogy az sokkal élénkebb, de teljesen ugyanaz az aranyos élénk zöld árnyalat, csak az vakítóbb :) Mindkettő nagyon tetszik, csak ez olcsóbb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt el is felejtettem beleírni a posztba, de a Gemini Rising nekem is eszembe jutott róla. :) Tényleg hasonló a kettő, csak az sokkal-sokkal élénkebb. De ha valaki megelégszik ezzel, akkor szerintem nagyon boldog lehet vele is. :) És az ára sokkal barátibb. :)

      Törlés
  2. De jó színe van, azt hiszem kell kategória :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, mindenképp vedd meg! Nagyon szép lakk! (És szerintem nyomdázni is lehet vele, de ezt majd még kipróbálom. :))

      Törlés
  3. Nem vagyok zöldes, de ez nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  4. Huuuuha, ez valami elképesztően gyönyörű *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügye? Én is menthetetlenül szerelmes vagyok. *_*

      Törlés
  5. épp kiwis manikűrt csinálok és ezt a színt eltudnám hozzá képzelni alapnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj, tényleg nagyon kivis! :) Végül milyen lakkot használtál hozzá? :)

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ez a lakk :) Közben rájöttem,hogy nekem is megvan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodálkoztam is volna, ha nincs meg neked. ;) Tényleg nagyon szép! És tök jó a nyárra. :)

      Törlés