2014. április 12., szombat

Körömlakk TAG

Még a hétvégén ígértem, hogy kitöltök egy TAG-et, de nem árultam el, hogy milyet. Tádámm, nagy meglepetésre egy körömlakkosat, természetesen :) Ez a TAG már ősrégi, komolyan. Szinte mindenhol volt már, de ez nem baj, aktualitását egy cseppet sem vesztette el. Jöjjön tehát most egy jó kis körömlakk TAG :)










1. Mi a kedvenc fedőlakkod/alaplakkod?


A kedvenc fedőlakkom a NYC turbo dry top coat, ami valóban turbó, ezért is szerettem meg nagyon. Rákenem a körmeimre, és nagyon rövid idő alatt kopogósra szárad. Komolyan, élmény emiatt körmöt festeni. Valamint az ára is baráti. Viszont azt hiszem, hogy ezt a terméket kivonták már, amit a mai napig nem értek hogy miért... Úgyhogy itt az ideje keresnem egy új fedőlakkot. Valakinek van valamilyen ötlete?
Alaplakknak pedig az Essenc 24/7 nail base számomra a legtökéletesebb. Szép mattra szárad, ami miatt szerintem jobban terül rajta a lakk, és szuper tartóssá teszi a festést. És olcsó. Komolyan, egy rossz szavam nem lehet :)

2. Mi a kedvenc kéz/körömápoló készítményed?


A Lush Lemony fluttere a leges-leges-leges-legjobb kéz-és körömápoló termék! Komolyan nagy lekötelezettje lettem. Az illata csodás citromos, az állaga jó olajos (emiatt nagyon lassan szívódik be, de szerintem ennek pont ez az egyik lényege.) Imádom vele kenegetni a száraz részeket, mert tényleg csodaszer. Az ára borsos picit, de egy tégely szerintem örökre elég :D (tekintve, hogy nagyon nagyon kevés kell belőle)

3. Glitter vagy matt?

Hát, ha csak ezek között lehet választani, akkor glitter, mert olyan szépen csillog *-* De, ha őszinte akarok lenni, akkor...


...homok. Csak a homok. De komolyan, annyira imádom mostanában, hogy minden színt akarok homok finisben is. Mindet :D Szóval glitter vagy matt? Ugyanmár. A homok a király!!


4. Mi az aktuális körömlakk szerelmed?


Igaziból nagyon sok van amire vágyom, de most leginkább mégis a Barry M Silk kollekciója az, ami megdobogtatja a szívemet. Olyannyira, hogy pl. a gépemen ez a háttér :D (igen, nem vagyok normális). De komolyan, az összes szín kell. Jaj.

5. Melyik a kedvenc márkád?


Ha drogériás márkát kell mondanom, akkor nálam a Catrice messze magasan vezet. Rengeteg lakkom van tőlük, és a nagyon kreatív neveken kívül szerintem a minőségük is szuper! Sok finis is van, sok szín is, sok limitált kollekció. És mindez teljesen elérhető áron. Engem megvettek :) Viszont!


Nem drogériás márkából a Golden Rose a király! (Őt a Nailland-nél találjátok meg.) A lakkoknak ugyan nincsenek neveik, de a minőségük kifogástalan! Amellett hogy olcsó, rengeteg féle van belőle. Komolyan, nem is gondolná az ember... Ők is megvettek :)

6. Mi a kedvenc lilád? 

forrás:http://thimmykevilaga.blogspot.hu/
Nem szeretem a lila lakkokat. Összesen talán két lila lakkom van. De ez. Ez *.* Szóval gondolom a holosága rásegít, de amióta ismerem ezt a lakkot, ez a kedvenc lilám.

7. Mi a kedvenc rózsaszíned?



Juj, rózsaszínből kettő is van, és csak azért, mert köztük egyszerűen nem lehet dönteni. Képtelenség. Próbáltam, becsszó! A felső egy Moyra gel look lakk, mégpedig a 919-es árnyalat. A képen nem látszik, de ez egy csodás pink lakk. Imádom. Jaj, nagyon.
Az alsó pedig szintén Moyra, és abból is a Sand effect 851-es árnyalata. Csodaszép rózsaszín homoklakk, sok-sok arany glitterrel. Imádom *-*

8. Mi a kedvenc pirosad?



Ez a leggyönyörűbb piros, amit valaha láttam! A China glaze tavaly karácsonyi kollekciójának része ez a kis aranyos, mégpedig a Just be-claws nevű. Karácsonyra kaptam ajándékba, és annyira csodálatos színe van, és csillogása, és mindene, hogy szerelembe is estem. Rögtön. Azért szeretem különösen is, mert nagyon különleges piros.


9. Mi a kedvenc kéked?



Őszinténszólva a kéket volt a legnehezebb kiválasztani, mivel mostanában rengeteg kék lakkot használok. És veszek. És imádok. Ezekből leszűkíteni egyre a listát komoly dilemma volt. Nem mondom hogy az örök kedvencemet választottam most ki, de a jelenlegi kedvencemet biztosan. Ez pedig az Essence twins 01 Edward árnyalat. Gyönyörű babakék. Ennyi :)


10. Mi a kedvenc zölded?

Nincs kedvenc zöldem :( Hupszi...

11. Mi a kedvenc téli lakkod?




A kedvenc téli lakk kategóriát a Lovely baltic sand nr. 3 nyerte! Olyan szép fagyos, télies, csillogós, hogy nem is tudnám máskor használni :) A januárt is szebbé varázsolja! Ja, és homoklakk, természetesen.


12. Mi a kedvenc nyári lakkod?





Itt megint nem tudtam dönteni. Az első a Catrice Meet me at corall island (20) nevű lakkja. Nagyon aranyos korall színe van, nem olyan erős, de ha már le van barnulva az ember keze, akkor azért képes világítani. A korall lakkok miatt jó a nyár ^^
A másik a Models own Hed Kandi kollekció Beach Party nevű nagyon menő neonnarancssárga lakkja. Ez az a lakk, ami világít a sötétben, úgyhogy tuti befutó a nyáron :)


13. Mi a kedvenc tavaszi lakkod?


Tavasszal bármi jöhet, ami pasztell. Idén leginkább a Moyra pastel effect lakkjait szeretem nagyon, mert olcsók és jók :) Közülük nem emelnék ki egyet sem, ők így együtt a kedvenceim :)

14. Mi a kedvenc őszi lakkod?

Kedvenc őszim pedig nincs. Még :D

Hát így. Kíváncsi vagyok a Ti válaszaitokra is, szóval ha van kedvetek, töltsétek ki! :)

2 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan a Lemony Flutter, bár igaz, csak egy kicsi minta kiszerelésben, de olyan sokáig elég, hogy csak na. :D
    Nekem is nagyon hatásosan rendbe rakja a körömágybőröm.. pontosítok: nem kell rendbe raknia, mert olyan szépen szinten tartja. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Lemony Flutter szerintem túlzás nélkül a legjobb körömágy ápoló! :) Nekem eddig egy egész tégely fogyott el, de nemsokára kéne vennem egy újat. :)

      Törlés