2014. április 24., csütörtök

Rimmel - Moon walking

Egy olyan lakkról írok ma Nektek, ami már elég réginek számít. Nem is emlékszem hogy mikor törtek be a Rimmel homoklakkjai a magyar boltokba. Azt viszont tudom, hogy a figyelmemet nagyon hosszú ideig teljesen elkerülték. Persze mindent elolvastam róluk, és nézegettem is képeket, de nem dobbant meg a szívem. Aztán múltkor (amikor még javában lakkstopon voltam) bosszúvásárlást hajtottam végre (elég gáz sztori, sebaj :D) és megvettem az Aurora nevű árnyalatot. Puff, szerelembe is estem :) De erre a Moon walking-ra egészen máig vártam. Ma sem terveztem hogy megveszem, de álltam a boltban, nézegettem a lakkokat, és gondoltam hogy nekem ez MOST kell. Ennyi. Le is emeltem 800 forintért. De aztán a pult felé menet megnéztem az akciós kosárkát, hátha van valami jó, és megláttam ott is 400-ért. Nem is értem... Gyorsan kicseréltem a kettőt, szóval végül féláron került hozzám. Ő, a szépség ^^

bocsi a kép minőségéért, elég sötét van a lakásban, de egyszerűen nem várhattam *-*



Ő tehát a Moon walking. Nem is tudom mit írhatnék róla... Lila lakk. Elsősorban azt fontos leszögeznem, hogy nem szeretem a lila lakkokat. 150 lakkom van kb, ebből jó ha 4 darab lila. (Csak hogy érzékeltessem.) De ez. Ez *-* Azt is le kell szögeznem, hogy az utóbbi időben megveszek a homoklakkokért. Az utolsó 10 lakkvásárlásom mind homoklakk volt. Szóval meg lehet érteni hogy ez is kellett. És nem véletlenül.

Mert ez kérem szép sötétlila, nagyon elegáns, és nagyon szépen csillog. Tele van ezüst glitterekkel, amitől csodás összhatása lesz!





Én mondtam *-* Az ecsete lapos és vastag, nekem pl a kisujjamon és a gyűrűsujjamon elég volt csak egyszer kennem vele, mert befedte az egészet. Nagyon gyorsan szárad, a többi homoklakkhoz hasonlóan, és két rétegben tökéletesen fed. A tartósságáról még nem tudok nyilatkozni, de ha hozza az Auroráét, akkor már nem félek (az kb 4 napig volt fent a körmeimen baj nélkül :))

Szóval mindenkinek bátran ajánlom ezt a lakkot! Olyan gyönyörű és nőies :) Vegyétek meg! (és ha szerencsétek van, akkor mindössze 400 forintért megtehetitek ;))

2 megjegyzés:

  1. Csodás ez a szín, és nagyon tetszik a körmeid formája is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú köszi!! A körmeim formáján elég sokat szenvedek, szóval ennek a bóknak most nagyon örülök ^^

      Törlés