2014. július 24., csütörtök

A-England - Rose Bower

Mint azt már bizonyára tudjátok, a héten férjhez megyek! Éppen ezért sokat gondolkoztam, hogy melyik lakkot mutathatnám meg ezen az esküvői héten :) Végül úgy döntöttem, hogy az egyik legkirályibb lakkomat mutatom meg, mégpedig életem első A-England lakkját, a Rose Bowert!





























Mint ahogy az már az előző képen is látszik, ez a lakk meseszép. Vagy álomszép. Vagy mindkettő. Igen, leginkább mindkettő. Kezdjük azzal, hogy piros. Szép klasszikus piros, pontosan az az árnyalat, amivel nem lehet mellé lőni. Ezen kívül annyira erősen pigmentált, hogy már egy rétegben fed! Persze én kettőt kentem fel, mert nem győztem csodálkozni rajta hogy milyen egyszerű használni, és hogy milyen szépen terül. Szóval a képeken majd két rétegben láthatjátok. A legszebb tulajdonsága viszont csak napfényben jön elő. Ugyanis tele van holo részecskékkel. Ugyan elég diszkrét (értsd úgy, hogy nem égeti ki a szemed a holo benne), de pont ezért nagyon nagyon elegáns, és bátran viselhető.

Árnyékban ilyen:

azért már itt is látszik a különlegessége...




























De nézzétek napfényben! Jaj, elolvadok... *_*































homályos, ámde csillogó kép

Szóval ez a lakk maga a csoda. Ami különösen is megfogott benne az az, hogy egyszerűen nem akartam lemosni. Amikor először kentem fel, öt napig egyfolytában rajtam volt (mindeközben minimálisat kopott csak a körömvégeken). Az ötödik napon is csak azért mostam le, mert egy másik lakkot nagyon ki szerettem volna próbálni.

Most, az esküvő előtt, is ez van rajtam, és királynőnek is érzem magam tőle :) Amikor két hete Milánóba utaztunk a Vőlegényemmel, akkor is ez volt rajtam. Készítettem is róla képet, megmutatom azt is.

a háttérben milánói járda :)



























Nem is tudok róla többet írni, egyszerűen fantasztikus ez a lakk :) Bátran ajánlom mindenkinek, szerintem simán megéri a pénzét!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép. Sajnos (?) 3 A-England közül nem tudok dönteni, mindegyik piros, ill. egyik barnás. De egyet mindenképpen veszek, ez is a listán van :)
    Na és mi lesz rajtad a nagy napon?? Ne csigázz már...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sok különböző A-England lakkot végignéztem, mire kikötöttem ennél :) És nem bántam meg!
      Hogy mi lesz rajtam, az legyen meglepetés ;) De ígérem, hogy nemsokára ki fog derülni ;)

      Törlés