2014. július 16., szerda

BOMB Cosmetics - Áfonya és lime testradír

Ma egy olyan termékről lesz szó, amelyikkel sokat küzdöttem. Már régóta érdekeltek a BOMB testradírjai, ezért sokat is olvasgattam róluk. Végül úgy döntöttem, hogy az áfonyás és lime-os radírt hozom el. Nézzük, hogyan teljesített nálam :)





























Az első, és legfontosabb, az illata. Annyira jó!! Komolyan... Citromos, áfonyás, savanykás nyami! Az illata miatt engem rögtön lenyűgözött :) Viszont amint hazavittem, rájöttem, hogy ez egy olajos bázisú radír. Emlékeztek még a TBS mangós testradírjáról írt bejegyzésre? Már ott is az volt a nehéz nekem, hogy a radír maga egy olajos érzetet hagy a bőrön. Hát ez itt halmozottan igaz. Éppen ezért az elején nem is használtam sokat. Emiatt pedig szomorkodtam, mert az ára egész jó, és az illata tényleg nagyon finom.

Aztán jött a nyár, és már tényleg kellett egy jó radír. (Tudjátok, sokat szenvedek a benőtt szőrszálak miatt...) És úgy döntöttem, hogy újra elkezdem használni ezt. És VÁÓ! Nagyon megszerettem :) Így nyáron, amikor az embernek alapból nincs kedve mindenféle testápolókkal kenegetni magát, zseniális ez a termék. Mert az olaj miatt nagyon hidratál is, rögtön :) Mondtam már hogy milyen praktikus? Valamint a nagy melegben a savanykás illatával is sokat segít elviselni a hőséget :) Úgyhogy szerintem ez egy tipikusan nyári csodaradír :)




























Amikor kibontottam a terméket, akkor ez a látvány fogadott. Azt hiszem, hogy ezek áfonya magok, ami elég jól néz ki :) A dolog pedig úgy áll, hogy az egész radírt össze kell keverni, és akkor az olaj elvegyül a radírozó szemcsékkel. Ezt minden egyes radírozás előtt el kell végezni, mert az olaj a doboz aljára ülepszik, ha nem használjuk. De ez a legkevesebb, sőt, még izgi is kevergetni :) Íme összekevert állapotban:





























Ez tehát a rendes radír, a maga olajosságával és radírozásával :) Egyébként egy elég kemény radírról van szó, nagy szemekkel. Alaposan radíroz. Én szeretem jó erősen bedörzsölni vele a lábaimat. A dörzsöléstől és a víztől pedig a szemcsék szétolvadnak, és a végén már csak egy olajos dolgot dörzsölünk a lábunkba. Nagyon jó! Én bátran ajánlom mindenkinek a nyárra :)

A terméket a BOMB Cosmetics oldalán tudjátok megrendelni, vagy a márkaboltokban elérhető (ahol meg is tudjátok szagolni őket :))

Próbáltatok már valamilyen BOMB terméket?

5 megjegyzés:

  1. Na, akkor legközelebb ezt fogom kipróbálni tőlük. Nekem egyelőre testápolás terén csak csalódásaim voltak tőlük, amikről tervezek is írni majd, viszont a gyertyáik elbűvöltek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes kipróbálni szerintem :) És a gyertyáik tényleg nagyon-nagyon jók! Miket próbáltál már tőlük? Én eddig csak egy grapefruit-osat, de azt imádom ^^

      Törlés
    2. Green Tea nevű üveges gyertya, ami sajnos már nem kapható, Chocolate Orange tégelyes gyertya, ami az egyik legjobb, valamint a Green Macaroon tégelyes, ami nemcsak az egyik, hanem A LEGJOBB. Hihetetlen jó, illata van enyhe sós-mandulás beütéssel, úgyhogy biztosan fogok még ilyet rendelni tőlük. Most vár még kipróbálásra a kávés gyertyájuk is, de levendulamániásként a Lavender Mist is érdekelne :-)

      Törlés
    3. *Hihetetlen jó, édes illata van...

      Törlés
    4. Húú, ez a Green Macaroon eléggé felkeltette az érdeklődésemet :) És jó sokat kipróbáltál, tök jó! :)

      Törlés