2014. július 10., csütörtök

Max Factor - Fantasy Fire

Olyan régóta vágytam már a Fantasy Fire-re, hogy azt el sem tudom mondani. Rengeteg képet nézegettem róla, álmodoztam róla, és hasonlók... Biztosan értitek :) Aztán amikor egyszer féláron adták a DM-ben ezeket a mini Max Factor lakkokat, akkor rögtön elmentem a legközelebbi boltba, és megvettem :) Úgyhogy szerencsére megmutathatom most Nektek is, hogy mennyire szép is ez a lakk *_*






























A képek előtt írnék kicsit a tulajdonságairól. A lakk maga nagyon kicsi, nem is tudom hány milis, de kicsi. A színe valami eszméletlen gyönyörű duokróm, van benne kék, lila, zöld, bordó... Jaj, megőrülök!! *_* Viszont ami fontos, hogy ez egy fedőlakk. Magában nagyon gyenge színe van, inkább arra hivatott, hogy gyönyörű csillogást adjon az alatta lévő lakkoknak. 

Valószínűleg nagyon sok lakkon mutat szépen, én mégis egy sötét lilára, és egy kékre próbáltam ki :) A lila lakk a Flormar Wet Look 09-ese, a kék pedig a már sokat dicsért Barry M Blue Grape :) Nem tudom eldönteni, hogy melyiken szebb a Fantasy Fire, ha a lilát nézem, akkor azon szebb, ha a kéket, akkor azon. Valószínűleg az van, hogy mindenen jól néz ki ^^

És akkor jöjjenek a képek! Először lila alapon. Megpróbáltam mindenféle fényviszonyban előcsalogatni belőle a zöldet, a kéket és a bordót. Remélem sikerült :)








































Na? Ügye hogy woooooooow *_* Én mondtam ;)

És a kéken? Annyira menő lesz tőle ez az amúgy is vagány kék :)

































Szóval zárásként csak azt tudom mondani, hogy minden lánynak Fantasy Fire-t! :)

8 megjegyzés:

  1. nekem is megvan ez a lakk,olyan szép tényleg. kár,hogy sokat hanyagolom....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is ritkán veszem elő (sajnos), de amikor használom, akkor mindig ámulok *-*

      Törlés
  2. Hát, nekem ő már nem nyújt elég szájtátós hatást a Moyra 99 után, de ha Neked tetszik, akkor próbáld ki a világosabb, hasonló hatású lakkjukat is, valamilyen Moon az árnyalat neve :-)

    VálaszTörlés
  3. Hű, talán a lilán tetszik a legjobban :) Szerintem azon is kipróbálom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp próbáld ki, nagyon szép és naaaagyon őszi egy elegáns lilán ^^

      Törlés