2014. december 2., kedd

Kedvenc őszi lakkjaim




























Itt az ősz vége (jó, hivatalosan már két napja tél van) úgyhogy ideje összeválogatni, hogy mik voltak idén ősszel a kedvenceim. Már ezerszer leírtam, hogy milyen inspirálóan hat rám az ősz, úgyhogy jó sok kedvenc lakkot válogattam össze :)
1. Orly - Space Cadet
2. Golden Rose Rich Color 132: erről a lakkról még nem született bejegyzés, úgyhogy röviden írok róla. Az őszi új GR színek közül való, igazi tejeskávé nude lakk :) Ősszel nekem nagyon jól esett viselnem. Manikűralapnak tökéletes! Ezt később láthatjátok is ;)
6. Models Own - Sardonyx: erről sem írtam, hiszen már régen nem újdonság, viszont gyönyörűszép. Eperlekvár piros, őszre csodás volt!
8. Colour Alike 536: erről sem írtam, csak a másik társának a holo verziójáról. Ez a CA lakk viszont tényleg duokróm, amire ősszel valamiért különösen jól esik ránézni. 
9. Golden Rose Holiday 58: ki ne ismerné ezt a lakkot? Igazi őszi lilás-bordós-barnás homoklakk. Kötelező!

Ez tehát az én listám, Feltűnt nektek is, hogy főleg lila vagy lilás lakkok szerepelnek benne? Nagyon vicces, hogy mennyire megszerettem ezt a színt :)

A végére pedig jöjjön akkor egy igazi őszi manikűr. Tegnap ugyanis megérkezett az eBay-ről rendelt nyomdapárnám, úgyhogy még lelkesebben vetem ezentúl bele magam a dologba. Most már nem is találok kivetnivalót a munkáimban, szóval szerintem megérkeztem :) Alapnak a Golden Rose 132-es nude lakkját használtam, és arra nyomdáztam a Moyra Avril-lel. Ez különösen is izgalmas szerintem, mert nagyon szép lila ez a lakk nyomdázva :) A lemez pedig a Moyou Tropical 05-öse, ami nem kifejezetten őszi (hanem nyári) de szerintem a levelek beleillenek ebbe az évszakba is :)





























Én így búcsúztatom az őszt. Nektek mi volt a kedvencetek idén ősszel?

12 megjegyzés:

  1. Tökéletes, nagyon tetszik :) Nekem nincs kedvenc lakkom egyik évszakban sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Hú, engem nagyon tudnak befolyásolni az évszakok :O

      Törlés
  2. Nálam a tél dec.21.-én kezdődik,ettől független nagyon szép lett ez a manikűr.Kiko 255 nagy kedvencem,valamiért a listában ezen akadt meg a szemem....
    Kedvenc őszi lakk? hát a kérdés jó,én nem igazán szoktam évszakhoz lakkozni,úgyhogy nagyon kedvencem sincs....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem hogy ezen akadt meg, az egyik legszebb lakk :) Jó, hogy nem befolyásol az évszak, én nagyon évszakfüggő vagyok :D

      Törlés
  3. Ahhhhhh.... teljes gyönyörűség!

    VálaszTörlés
  4. Ezek tényleg mind nagyon őszies hangulatúak, jól összeválogattad őket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszi, valamiért nekem az évszakok és a színek nagyon összefüggnek :)

      Törlés
  5. Kedvenc őszi? Több piros lakkot használok, de ez nem évszakfüggő nálam.
    A nyomdázás tényleg tökéletes! Na, én meg a GR 130-at vettem meg, nem sok különbséget látok üvegben a 05-öshöz képest, de majd felkenve kiderül.
    Na, így tényleg lila az Avril :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügye hogy milyen szép lila így az Avril? Ezentúl nyomdázni fogok vele, mert így sokkal jobban tetszik :))

      Törlés
  6. Ó, ez a lakk nyomdázásra is megfelel? Ennek nagyon örülök, mert ma fog megérkezni a Moyra-csomagom, többek között ezzel a lakkal. Szerencsére többeknek is lakkot ajándékozok karácsonyra, így összejött az ingyenes szállítási értékhatár :-) Szép lakkokat válogattál össze, és a mani is tetszik, és hát úgy érzem, a hétvégén rögzíteni fogom a kedvenc téli lakkjaimról szóló videómat...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizonyám :) Nekem azóta már a teljes Metal Effect kollekció megvan, mert tényleg annyira jók! Mindenképp próbáld ki őket :)

      Törlés