2014. december 15., hétfő

Moyra - Metal Effect kollekció



























Újra itt vagyok, és megint egy egész kollekcióval. Aki ismeri már a körömlakkok világát, az tudja, hogy a Moyra háza táján mindig érdemes körülnézni. Így van ez a most bemutatásra kerülő kollekcióval is, amire Lora hívta fel a figyelmemet a linkelt bejegyzésében. Ezek a lakkok ugyanis kiválóak nyomdázásra. Igen, előre lelőttem a "poént", de sebaj. Szóval ma ők, és a nyomdázás lesznek a főszereplők :)

Először bátortalan voltam, és csak az ezüst és az arany jöttek velem haza. Aztán pár nap múlva a maradék három követte őket, merthogy jók. Nagyon. Bevallom, nem festettem fel őket a körmömre, kizárólag nyomdáztam velük. Így fogalmam sincs hogy mennyire csíkozódnak, milyen a fedésük, stb. De ennek a posztnak nem is ez a lényege.

A tökéletes nyomdalakkokat olyan jó érzés megtalálni. Főleg ha olcsók. Ezek a lakkok pedig ilyen szempontból verhetetlenek, ugyanis a szokásos 12 ml-ért mindössze 370 forintot kell fizetnünk. Ennyit a reklámról, most nézzük, hogy hogyan teljesítenek élesben :)

301:
A kollekció bronzos árnyalata. Imádom. Annyira szépen lehet vele nyomdázni, hogy állandóan elcsodálkozom rajta én is. Alapnak a Barry M Watermelon és Paprika lakkját használtam. A minta a Suki 04-es lemezről van.



































302:
Rózsaszín :) Ennyi nekem már elég is lenne, mert szeretem ezt a színt, de valahogy a nyomdázásnál ezzel gondban voltam. Szóval ne haragudjatok, nem voltam túl kreatív, de ez van. Azért látszik szerintem a lényeg :) Az első képen az alap a Zoya Payton, a minta pedig a Tropical 12-es lemeze. A második képen alap a Colour Alike 547 (duochrome) lakkja, a minta pedig a Suki 04-ről való.



























303:
Személyes kedvencem a lila. Annyira szép :) A nyomdázás alatt a Flormar Wet Look 09-es sötétlila lakkja van, a holo lakk pedig a Color Club Eternal Beauty. A nyomdaminta az új szerelmemről van: Kaleidoscope 10. :)



























304:
Ezüst. A legjobban kihasználható nyomdalakk. Persze az arany mellett :) Nekem is fájt a fogam a Barry M Silver Foil-ra, de sajna nem kapható elég régóta. De ez a lakk szerintem legalább olyan tökéletes (ha nem ugyanannyira). Barry M Blue Grape és Moyra Holographic 254 és Tropical 12.


























bocsi, ezt a képet a blogger valamiért nem bírta átfordítva berakni. De nézzétek fordítva :)
305:
És végül az arany. Erről már végképp nem tudok mit írni, tökéletes lakk :) Golden Rose 35 és piCture pOlish Bridget. Valamint a kedvenc lemezem, Kaleidoscope 10 :)



























Ez tehát az egész Metal Effect kollekció. Teljesen meg vagyok elégedve mind az öt lakkal. Annyi a bánatom, hogy nincs köztük még egy hatodik kék és egy hetedik zöld/teal lakk, mert így a tökéletes nyomdalakk ebből a két színből még hiányzik. Ha erre van tippetek, akkor ne tartsátok magatokban ;) 

Én tényleg csak ajánlani tudom a teljes kollekció beszerzését, mert olcsó és nagyon jó, okos és szép :)

Hogy tetszenek ezek a lakkok? Próbáltátok már valamelyiket? Nektek mik a tökéletes nyomdalakkok?

39 megjegyzés:

  1. Hogy ezek milyen szépek!! Nagyon belelendültél a nyomdázásba :) Én már csak fű alatt merek a Moyra-boltba menni, mert egy lakk nem lakk. De látom, te is újabban kollekciókban gondolkodsz :)
    Először csak a bronz tetszett, aztán az ezüst, se hát a Bridgethez arany kell, ahh, megyek holnap körülnézni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, tényleg nagyon elkezdtem élvezni a nyomdázást :) Most már nincs mani nélküle :) Bridgethez pedig tényleg az arany illik a legjobban, szóval én támogatom a megvásárlását ;)

      Törlés
  2. Hm, az aranyat és bronzot valószínűleg megveszem. Nemrég a Flormar Mirror lakkjaiból vettem kettőt, szintén nyomdázni (ezüst, lila), sajnos az aranyból már nem volt, de most itt a megoldás, köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a Flormar lakkok hogy jöttek be? Én is gondolkoztam rajtuk, de nem tudom milyen a fedésük. Ezek a Moyrák tényleg nagyon jók, nem járhatsz velük rosszul :)

      Törlés
  3. Vajon a Moyra Glamour Shades 807 milyen lehet nyomdázásra? Meg az Aqua Jeans kékek? Az aranyat tutira meg fogom venni, mert a Barry M aranyra várok régóta, de hiába.
    Nagyon hasznos poszt volt, és csodaszépek a manikűrök, köszönöm szépen az olvasók nevében!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Glamour Shades jó kérdés... Az Aqua Jeans lakkokat (legalábbis azt a kettőt, ami nekem megvan) ma kipróbáltam, és elég halvány a végeredmény... Fehéren jól mutathat, esetleg nude-on, de ennyi :/
      És köszönöm, jól esik olvasni, hogy hasznosnak találod! :)

      Törlés
    2. A Glamour shades lakkokból nekem 3 is megvolt, borzasztó a fedésük :/

      Törlés
  4. A manikűrök csodásak, ezek a lakkok pedig imádnivalók!
    Épp múlt héten kaptam meg én is a teljes kollekciót (előtte csak egy színem volt ebből), és tényleg szuperek nyomdázáshoz! :)
    Kék színre tudom ajánlani az Avon Metallic Effects Arctic Steel lakkját, ami egy világoskék nyomdázólakk. Sötétkéknek én is örülnék, jobb híján egy régi Essence lakkal szoktam nyomdázni (ha jól emlékszem Hard to resist a neve), teal zöldet én is szeretnék! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sötétkék nyomdalakknak nekem nagyon bevált a Golden Rose Rich Color 16 :)

      Törlés
    2. Láttam is, hogy ma tettél ki egy bejegyzést, amiben használtad az ezüst lakkot. Örülök hogy bejött :) Köszi az Avon ajánlást :)
      Szilvi, köszi, a GR lakkok tényleg elég jók, de én most nem krém finist keresek. Kéne valami jó metálos kék :S

      Törlés
    3. Köszi mindkettőtöknek, megnézem majd ezt a Golden Rose lakkot.
      Egyébként ma az jutott eszembe, hogy rendelek még egy Avon Arctic Steelt és keverek bele kék pigmentet, így lesz egy metál alapú sötétkék nyomdázólakkom
      (most már csak azt bánom, hogy ez nem múlt héten jutott eszembe, így várhatok januárig a rendeléssel...)

      Törlés
  5. Szuperek ezek a lakkok!
    Az utolsó előtti mani nagyon szép lett, az utolsó pedig egyenesen telitalálat! :)

    VálaszTörlés
  6. Én is most rendeltem meg a teljes kollekciót, ezek szerint jó ötlet volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó ötlet volt!! :) Majd számolj be hogy milyenek :)

      Törlés
  7. ámulok és bámulok, csodaszépek! :)

    VálaszTörlés
  8. Csodásak ezek a nyomdázott manikűrjeid, odáig vagyok értük :)
    És köszi a tippet, azt hiszem én is meglesem ezt a kollekciót Moyráéktól :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :* Mindenképp nézd meg, gyerekjáték velük nyomdázni ^^

      Törlés
  9. Az első és az utolsó manikűr a kedvencem ezek közül, de mind csodás lett! Nagyon ügyesen használod a nyomdát. (-: Én úgy tapasztaltam, hogy az ilyen metál színek általában jók nyomdázni. Nekem arany és ezüst Essence van, és azokkal is szépen lehet. Nem metál színből pedig meglepő módon a Lora lakkok is jók, bármilyen kis gagyik is esetleg, bár én szeretem őket, kár ogy elég szúrós a szaguk. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :)) Igen, a metál finis tényleg jó a nyomdázásra, csak azért ott is van eltérés a fedést illetően. És akkor jó a dolog, ha a lakk megfelelően pigmentált. A Loráról már én is hallottam hogy jók! Majd lehet hogy kipróbálom, otthon még elvétve akad egy pár :) Viszont tényleg büdösek :/

      Törlés
  10. Óh köszi a tippeket! A lilát és a rózsaszínt mindenképpen meg kell vennem, de szerintem a bronzosat is. :) Arany és ezüst nyomdázásra alkalmas lakkom már van így azokra nincs annyira szükségem. :) De ki tudja... :D Ezek jobbnak tűnnek, mint amiket én használok, essence icy princess és essence braking piece of forever.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A manik pedig szuperek. :) AZ utolsó a kedvencem. :)

      Törlés
    2. Köszi :3 Az Essence nyomdalakkjai közül én csak a fehéret és a feketét próbáltam, de néha gondban vagyok velük... Viszont többektől hallottam már, hogy nekik nagyon bejöttek, szóval lehet hogy én vagyok a béna. Viszont ezzel a koellekcióval nem lőhetsz mellé :) És ahogy láttam, jól is jön most, hogy ilyen sok szép nyomdalemezt kaptál ;) Jöhetnek a manik!

      Törlés
    3. Az ezüst nyomdalakkom nekem is megvan az essencetől, de az nem működik... :D Végül csak az ezüstöt és az aranyat vettem meg ezek közül, mert nagyjából csak ezek voltak a boltban....
      De megvettem két Suede effect is, a rózsaszínt és a lilát, és próbálgattam őket. Eddig nem tudtam mit jelent, hogy gyorsan nyomdázni... Ezeknél viszont kb annyi időm volt, hogy egyből rá kellett csapnom a papírra a párnát, mert különben nem ment át... Ez létezik, vagy én vagyok béna? :D Vagy esetleg a mintának szerinted lehet hozzá köze? Talán mintha a vastagabb mintáknál kicsit lassabban is működött volna, mint a nagyon vékony vonalasoknál, de lehet csak képzelődtem. :)

      Törlés
    4. Szerintem simán lehet köze a minta vastagságához: a vastagabb lassabban szárad. Viszont az igaz, hogy a Suede lakkok _nagyon_ gyorsan száradnak, ezért nagyon gyorsnak kell velük lenni. Legalábbis nekem kettőből egyszer nem sikerül :/ De cserébe olyan szépek! ^^

      Törlés
    5. Köszi! Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok a béna. :) A nagyon vékony vonalas hópelyhes minták az istennek nem akartak velük menni, de akkor majd más mintákhoz használom őket. :) Nekem magukban inkább csak fedőlakkal tetszenek, de azzal nagyon. :)

      Törlés
  11. Mindegyik manikűrről el tudnék még 5-6 képet nézegetni:):) nagyon koncentrált lett ez a poszt, de tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, sok kép készült még, gondolhatod :) De már így is olyan hosszú poszt lett, nem akartam senkit terrorizálni a még több képpel :D

      Törlés
  12. A lila mellé megvettem a bronzot is. Bár még egyikkel se nyomdáztam, de teljes körmön, önmagában nagyon szeretem őket. A liláról már volt is teszt, és a napokban fotóztam be a bronzot is. De hamarosan kipróbálom őket én is nyomdázva. Egyébként csodásak lettek a manikűrök, a kék a kedvencem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Igen, láttam nálad a liláról a tesztet, és tetszett is, de csak a te körmödön. Én valahogy nem szeretem magamon a metál finist... No de nem baj, amíg ilyen szépen lehet velük nyomdázni :) És hogy tetszett a bronz? Vagy nemsokára megláthatjuk? ^^

      Törlés
  13. Hozzánk nehezen jönnek le az újítások, az új kollekciók. :/ Viszont biztosan be fogok ezek közül szerezni párat, meggyőztél. :)
    Csodásan nyomdázol már, hihetetlen, hogy milyen gyorsan fejlődsz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez mondjuk nem új kollekció, de sajnálom hogy nincsen :( De most már a Nailland is forgalmazza ezt a kollekciót, szóval hajrá ;) És köszi, azért fejlődöm ilyen gyorsan mert RENGETEGET gyakorlok :D

      Törlés
  14. Nagyon szépen köszönjük a hasznos posztot, nagyon tetszett! Meg is vettem mindet :-) És tényleg szuper! A manik meg csodásak, mindig ámulok, hogy milyen szépeket alkotsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök hogy tetszett! :) Jaj de jó hogy megvetted őket, szuper kis lakkok ezek! :) Majd jöhetnek a manik ;) És köszi, igyekszem mindig jókat alkotni ^^

      Törlés
  15. Nagyon szép manikat készítettél! Ki is néztem egy-két lakkot és nyomdalemezt. :)
    Sötétkék nyomdalakknak én a Zoya Sailort használom. Igaz, krém finish, nem metál, viszont féláron nagyon megérte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Ezeket a lakkokat tényleg bátran ajánlom, nem lehet csalódni velük :) Sötétkéknek egyébként én a Barry M Blackberry lakkját használom, mert nagyon szép végeredményt lehet elérni, de metálos finisből egyszerűen nem tudom hogy mi lehetne jó :/ De örülök, hogy a Zoya így megérte! :)

      Törlés
  16. Nagyon szép manikűrök! Már több,mint éve mondogattam/irogattam, hogy a Moyra Metál effect lakkok tökéletesek nyomdázni, még sötét színeken is. Kék metálos talán a China Glaze Adore lakkja lehetne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) És külön köszi a tippet a kék lakkra, mindenképp meg fogom nézni :)

      Törlés