2014. december 7., vasárnap

piCture pOlish - Bridget



























Végre, végre, véééééégre itt a Bridget! Lányok, nem is tudom hogy fejezzem ki az örömömet. Nemrégiben indított Zsóka egy nyereményjátékot a blogján, ahol a megnyerhető lakkok között egy szabadon választott PP lakk is szerepelt. A dolog úgy nézett ki, hogy le kellett írni, hogy melyik lakkot szeretnéd. Én a Bridget-et választottam, hiszen ez az egyik leggyönyörűbb PP lakk, és azt hiszem, hogy ezt túlzás nélkül jelenthetjük ki. Aztán (ahogy az lenni szokott) el is felejtettem, hogy fut ez a nyereményjáték. A következő pillanat pedig az volt, hogy Zsóka rámírt, hogy bizony én nyertem. Hát el tudjátok képzelni az örömömet? Ráadásul valami csoda folytán épp volt is belőle a Naillland-ben, szóval már semmi sem állhatott kettőnk útjába ;) Zsóka, köszönöm szépen még egyszer! Szép előkarácsonyi ajándékot kaptam tőled :)




























Nem is tudom, hogy mit írjak. Kellenek szavak? A legszebb, amit mondhatok, az az, hogy mostanában egyre ritkábban használok piros lakkokat. Épp dúl nálam a kék, türkiz, teal és lila szerelem. Erre bejön egy ilyen lakk, és én csak rá vágyom. Mert ez egy gyönyörű narancssárgás vörösbe hajló piros. Ami a beleöntött pelyhek miatt belülről világít. Én nem hittem el, de ehhez még napfény se kellett. Egyszerűen forgatom a kezem, és szikrázik. JAJ, hogy fejezzem ki még jobban a szerelmemet? Sehogy, mutatok képeket :)

Ja, még egy plusz: nyomdáztam rá. Arannyal, ami szerintem a legszebb párosítás jelen esetben. A fedőlakk egy picikét elmosta a pirosat, így az arany egy kicsit pirosas lett, de szerintem így is szépen mutat. Ami viszont külön tetszik, az az, hogy a minta mögött nagyon szépen látszik, ahogy néha megcsillan a lakk :)

A következő képek természetes fényben készültek.



na erről a minta mögötti ragyogásról beszéltem :)




























Aztán rásegítettem egy kicsit lámpával:




























És végül pár vakus kép, mert muszáj úgy is látni :) A színe egyébként ezeken a képeken a legvalóságosabb.




























Összegezve tehát: két rétegben fed, szinte magától siklik a körmünkre (megszokott PP minőség), és csodálatosan gyönyörű. Olyan meleget sugárzó, hogy télen szerintem kötelező. Kacérkodom a gondolattal, hogy ez legyen rajtam karácsonykor ^^

Szeretitek a piros lakkokat? Nektek is ennyire tetszik a Bridget, mint nekem?

24 megjegyzés:

  1. Csodás lakk, csodás mani!!! Gratulálok a nyereményedhez!!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Julcsi itt is :) Most én is teljesen szerelmes vagyok... :3

      Törlés
  2. Nagyon szép a szín és a nyomdázás is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)) Ügye hogy mennyire illik hozzá az arany?

      Törlés
  3. Nagyon tetszik nyomdázva. És még a színe is egész szép:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egész szép? :D Gyönyörűséges. Ezek szerint nem vagy pirosas?

      Törlés
    2. Nem szeretem a piros lakkokat általában :)

      Törlés
    3. Így már értelek :) Akkor az egész szép tényleg bók ;)

      Törlés
  4. Holo pelyhek is vannak benne :) Nekem már a fele elfogyott, annyit használtam. Tényleg a legszebb lakk, amit valaha láttam, nagyon az én ízlésem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam hogy Neked ez az egyik kedvenced :) Annyira félek hogy elfogy, hogy most csak üvegben nézegetem :)

      Törlés
    2. Ha elfogy, veszek másikat :) Az üveget meg megtartom, mert ahol üres, ott felragadtak a holo pelyhek, csodaszép!

      Törlés
    3. Igazad van :) Ha elfogy, gondolkodás nélkül újraveszem :)

      Törlés
  5. Gratulálok, egyszerűen GYÖNYÖRŰ!

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű ez a lakk!:) Tényleg igazi csoda.:)
    Én szeretem a piros lakkokat,igaz mostanában keveset használtam,de az ünnepek közeledtével biztos sokat fogom használni majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg a csoda a legjobb szó rá :) Igen, így Karácsonyhoz közeledve én is egyre többször használok pirosat :) Jó ez :)

      Törlés
  7. Gratulálok a nyereményhez Rita! Beletrafáltál a legszebb decemberi piros lakkba, amit valaha láttam! :D Nekem nyár óta van meg (szülinapi haul), de félretettem, annyira nem illett a nyárhoz. Most viszont gyönyörű, és ha csak egyetlen piros lakkot viselhetnék decemberben, hát ez lenne az. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legszebb decemberi? Állandó legszebb! :D Én szerintem most egészen bátran, de kijelentem, hogy ha csak egyetlen piros lakkot viselhetnék bármikor, az ez lenne :3

      Törlés
  8. Ez az univerzum egyik leggyönyörűbb lakkja, minden túlzás nélkül! :)
    Bármikor újravenném én is és akárhányszor felkenem, akkor is csak tátott szájjal vagyok képes bámulni. Bár én csak önmagában használom (mert képtelen vagyok elnyomni az izzását), ami nálam nagyon nagy szó, mert egy sima egyszínű lakkot már túl snassznak érzek a körmeimen, de ez nem egyszínű, hanem maga a tűz! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez tényleg maga a tűz *_* Nem is hiszem el, hogy valami lehet ENNYIRE szép :O

      Törlés
  9. Amikor csak meglátok a Bridgetről egy fotót, az agyamban villog a neon felirat "belső fény, belső fény, belső fény!" A te manidnál sincs ez másként. Szép lett nagyon a nyomdázással is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :* Akárhányszor erre a lakkra gondolok, komolyan remegni kezd a lábam. Hivatalosan is 2014 legszebb lakkja :)

      Törlés
  10. Úgy örültem, hogy Te nyertél! Nálad biztosan jó helye van minden egyes lakknak, ez pedig egy különösen szép darab :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügye?? Gondolhatod hogy örültem :) Életem legszebb lakkja ^^ És szeretgetem is becsületesen :)

      Törlés