2015. február 7., szombat

Mundo de Unas nyomdalakkok





















Éljen, éljen, és még vagy százszor is éljen, hogy kaphatóak itthon is Mundo de Unas nyomdalakkok! Olyan hálás vagyok a Naillandnek, hogy behozta ezeket a lakkokat (is). Persze semmit nem tudtam a márkáról, de rögtön rákerestem az interneten, és láttam, hogy bizony mi nagyon jó barátságban leszünk. Ugyanis ezek kifejezetten nyomdázásra való lakkok. És ami a legjobb az egészben, hogy végre nem kell metál vagy frost finisű lakkokkal nyomdázni, hanem sima krém finissel is lehet. :) Hurrá! Mondtam már, hogy mennyire örülök? :) Nézzük akkor, hogy első körben miket vettem, és hogyan teljesítettek nálam.


Két méretben lehet kapni a lakkokat, egy nagyban (14 ml) és egy kicsiben (5 ml). Én három kis méretűt vettem, mert úgy voltam vele, hogy kipróbálni elég kell hogy legyen ennyi. Másrészt nagyokból csak a populárisabb és jobban kihasználható színek voltak (fekete, fehér, arany és ezüst többnyire) amiket én nem kerestem. Úgyhogy a többi színre mentem. Ezért landolt a kosaramban először az Aqua világos türkiz és a Pink pasztell rózsaszín. Aztán még nézegettem őket, és végül Madlen segített a döntésben, így került be harmadiknak a világosszürke Light gray. Szóval most erről a három lakkról lesz szó.

Light gray:
Világosszürke. Ennyit mondok. Annyira menő szerintem, ha ilyen színnel nyomdázunk, mert nem fehér, de mégis elég világos ahhoz, hogy kábé fehér legyen. Jó, ennek lehet hogy nem volt semmi értelme, de szerintem igazam van. Ezt próbáltam ki elsőnek, és rögtön bedobtam a mély vízbe, ugyanis feketére nyomdáztam vele. A végeredmény pedig:


























Ú, ég! *_* Igen, ez egy halványszürke lakk a feketén. Megőrülök, annyira menő. *_* Még pár kép nyálcsorgatásnak. ;)




























Alapnak a Golden Rose Rich Color 35-ös fekete lakkját használtam. A nyomdalemez pedig (ami külön megérdemelne egy posztot) a Born Pretty Store 10-es lemeze. 

Pink:
Pasztellrózsaszín. Imádom ezt a színt, régóta keresem is a tökéleteset belőle. Egyelőre még nincs meg, de a tökéletes nyomdalakk már megvan. ;)



























Ha lehet, itt még jobban elvesztem, mint a szürkénél, pedig már az sem volt csúnya. Egyszerűen annyira szép ez a rózsaszín köröm, szerintem nagyon eltaláltam. Alapnak a Color Club Miss Bliss nevű rózsaszín holóját használtam. A minta pedig a BPS 17-es lemezéről van. Imádom, hogy ilyen hercegnős. :)



























Aqua:
Végül pedig jöjjön a türkiz. Ez is nagyon szép, látom én, csak a téli időjáráshoz valahogy nem passzol. De nem baj, mert elképzeltem már, hogy nyáron viszont mennyire jó lesz! A lényeg itt is az lenne, hogy mennyire szépen kijönnek a lakkal a minták. :)


























Itt az alap az ILNP - Fall Semester, a minta pedig szintén BPS de a 21-es lemez. Még készült azért pár kép. ;)



























És akkor a végére jöjjön a véleményem a lakkokról.

Először is: gyönyörűek. Mind a színeik az üvegben (mintha ez számítana :D) mind pedig nyomdázva. Nagyon különleges, hogy végre igazi kéket, zöldet, sárgát, pirosat tudunk nyomdázni konkrétan bármilyen alapra. Emiatt én azt hiszem, hogy ezek a lakkok minden nyomdázó lánynak kötelezőek. És nem túlzok. Vegyetek MdU lakkokat, mert _nagyon jók_ és az áruk is baráti. A kis kiszerelés 690 forint, a nagy pedig 1490. Nagyon nagyon szuper ez az egész. :)

Technikai infó, hogy elég sűrűek a lakkok, így nagyon kevés kell belőlük. Eddig mindig belakkoztam a nyomdalemezeken a teljes mintát, de most elég a minta egy kis részét belakkoznom, a lehúzásnál szépen terül a lakk az egész mintára. Tehát az 5 milis lakkok is bőven elegek egy csomó ideig. Főleg, mert ugyanekkora méretűek az Essence nyomdalakkjai, amik szintén hónapokig jók. Szóval aggodalomra semmi ok, a méretük pont ideális. :) Egy negatívumuk azért van, nagyon erős szaguk van. Nem tudom mihez hasonlítani. Én ehhez már hozzászoktam, nem is zavar annyira, mint amennyire először furcsa volt. Viszont ezt mégis fontos megemlíteni, mert aki nem bírja az ilyesmit, az bizony ezeket sem fogja. De tényleg túl lehet élni, hozzá lehet szokni, lehet szellőztetni (sőt, ajánlott!), úgyhogy szerintem ez nem vészes. :)

A jövőben még sok-sok lakkot tervezek tőlük vásárolni, és természetesen mindről lesz szó a blogon is. :) Ja, és továbbra is lelkesen keresgélem azokat a lakkokat, amik nem kifejezetten nyomdalakkok, de működnek. Így ebben sem lesz hiány. :)

A lakkokat megvásárolhatjátok a Nailland standjainál is, de az interneten is megrendelhetitek őket, itt.

Hogy tetszenek? Próbáltátok már esetleg valamelyik MdU lakkot?

18 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek és tökéletesek a manik! Nem tervezek ilyen lakkokat venni, szoktam krémes lakkokkal nyomdázni, nekem az összes Moyrám alkalmas erre, a kollekción kívüliek is. Vékony mint esetén a Golden Rose-ok is jók, de azok nem annyira. Fémes lakkokkal ritkán szoktam nyomdázni, a holosokkal szeretek legjobban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek, teljesen. Én is nagyon szeretem a Moyra lakkokat, pont a nyomdázás miatt, és a GR sima krém finisű lakkjaival is szoktam nyomdázni. De amint kipróbáltam ezeket, egy egészen új világ nyílt meg előttem (legalábbis én ezt éreztem) mert ennyire szépen, és ilyen erősen eddig egy lakkal sem tudtam nyomdázni. Mondjuk a metál finisű lakkjaik nem érdekelnek, mert arra a Moyra nagyon bevált nekem, de ezek a krémek eszméletlenek tényleg... Szóval én hűséges használójuk leszek. :)

      Törlés
  2. fú, nagyon szépek ezek a nyomdázások :)

    VálaszTörlés
  3. Ha pár nappal előbb jelennek meg webshopban, akkor biztos én is rendeltem volna, de a Golden Rose lárazás a Wow lakkok miatt "muszáj volt" kétszer is rendelnem, és haramadszorra már soknak éreztem... szerinem kidobtak volna itthonról :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D Megértem... Na de a következő hónapban is nagyon jól fognak jönni ezek a szuper lakkok. ;)

      Törlés
  4. Ajaj, lehet,hogy mégis meg kéne vennem a türkizt a fiji mellé? Egyébként sima terpentin szaguk van. kibírható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg kéne. ;) Nekem is Edina mondta, hogy nézzek rá az Aquára, és nagyon megérte. Tudom, hogy kibírható a szaga, csak én ilyet előtte még sosem éreztem.

      Törlés
  5. Rita, már vártam a bejegyzésed!
    Nagyon tetszenek ismét a manikűrök! *_*
    Na, de most a nyomdalakkok az érdekesek. :D Már hallottam erről a márkáról és láttam is, hogy milyen szuperek! Most egyenlőre a feketét és a fehéret kértem, hogy hozzák haza a pestiek, de kitudja, hogy mikorra érkeznek meg. :/ :( Remélem, hogy nem lesznek sold out termékek addigra!
    A szürke mekkora már, de tényleg. Én is annyira lelkesülök! :D A kedvencem a rózsaszín lakkozásod lett, lehengerlően gyönyörű és nem csak azért, mert rózsaszín, ami nálam minden mennyiségben jöhet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Nagyon kedves vagy!! (mint mindig :)) Na de hogy értelmeset is írjak... A fehéret és a feketét is ki szeretném próbálni, remélem jobbak az Essence lakkjainál, és akkor végleg váltok. (Egyébként én az Essence nyomdalakkjaival is teljesen meg voltam elégedve, de ezek kétségkívül jobbak.) Remélem nemsokára megkapod a lakkokat, és kezdhetsz játszani velük, mert tényleg nagyon jók!! :)
      Nekem is a rózsaszín a kedvencem, már ami az összhatást illeti. Egyébként a szürkébe vagyok teljesen beleszerelmesedve. :)

      Törlés
  6. Nagyon szép manikat csináltál :O Wow.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépek! Én még csak most tervezek nézelődni nyomdázás ügyben, a BPS lemezeket nézegetem, már csak a kis stampedli után kell néznem, hogy melyik a legjobb.
    Egyébként nem tudok választani a három manikűrből, mert mindegyik nagyon szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) De izgi, hogy most kezded! :) És milyen helyzet előnnyel indulsz, hiszen már itt vannak ezek a lakkok! :) A BPS lemezei jók, de nekem nem mindegyik lakkal veszik fel a mintát. Lehet hogy velem van a baj, de annyira nem volt jó. Viszont ezek a lakkok pont jók hozzájuk, szóval nem félek. A MoYou lemezei garantáltan jó minőségűek.
      Nyomdapárnáról azt tudom mondani, hogy én az e-bay-ről rendeltem, ezt: http://www.ebay.com/itm/Funny-Cute-Nail-Art-Stamper-Transfer-Plate-Polish-Include-2-Scraper-Knife-Set-/191152663417?pt=US_Nail_Care&hash=item2c81962b79 Szóval ezt tényleg ajánlom, mert komolyan jó. A MoYou-nak van még egy nyomdapárnája, ami nagyon nagyon jó, de sajna éppen nem kapható a Naillandnél. De ha jön, arról gondolom úgyis értesülsz. ;)
      És köszönöm, igyekeztem szépeket alkotni. :)

      Törlés
  8. Nagyon szép mind a három. :) És a manikűrök is, a rózsaszín a kedvencem. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Gondoltam, hogy az lesz a kedvenced. ;)

      Törlés
  9. Gyönyörűek a manikűrök, a rózsaszín és a türkiz között nem tudok választani! :)
    Már nagyon régóta vágytam MdU nyomdázólakkokra, körül is nézek, milyen szín elérhető még belőlük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!! Ahogy néztem, még a legtöbb elérhető, szóval nincs gond. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy miket alkotsz majd, mert én is mindig járok hozzád gyönyörködni! *_* :*

      Törlés