2015. február 21., szombat

piCture pOlish - Hope


























A Hope az egyike azoknak a piCture pOlish lakkoknak, amire a megjelenéstől kezdve vágyom. És higgyétek el, ez nagy szó, mivel működik bennem egy gát, és a drága lakkokat az áruk miatt nehezebben szeretem meg. Kivéve, ha annyira szépek az első képek után, hogy megőrülök, és érzem hogy kell. Általában ilyenkor is várok a vásárlással legalább fél évet (de általában inkább egyet). Így a Hope-ot is csak pár hónapja sikerült megvennem, de azóta boldog szerelemben élünk mi ketten. <3


Nem hiszem, hogy sok újdonságot el tudnék mondani a PP lakkokról. A kupakja gumis (imádom!) az ecsete pedig lapított és közepesen vastag. Annyira könnyű ezzel az ecsettel bánni! Régen azt hittem, hogy a tömzsi vastag ecseteket szeretem, de mára kiderült, hogy egyáltalán nem. 


























A színe elég nehezen határozható meg. Talán a nagyon sötét teal-hez áll a legközelebb. Az biztos, hogy van benne kék és zöld is. :) Az alapszín jelly, de két rétegben már szépen fed. És ami miatt érdekes a lakk, hogy ez is tele van holo pelyhekkel. Amitől gyönyörű lesz. És emellett, van benne egy kevés kék glitter. Először féltem ettől, de nagyon jól néz ki benne, szóval aggodalomra semmi ok. :) És imádom. A színét, az állagát, a pelyheket és a glittereket. Az egész lakkot! :)



























Gondolkoztam rajta, hogy vajon mivel lehetne díszíteni. Aztán rájöttem, hogy mikor a Nyomdás kihívás kék és zöld állomása volt, én egy teal lakkal nyomdáztam, akkor többen írtátok, hogy azt hittétek, hogy fehérrel nyomdáztam az alap színre. Úgy gondoltam, hogy ez lesz a remek alkalom, hogy elkövessem ezt: fehérrel nyomdáztam a Hope-ra. :)


























Nekem nagyon tetszik, tök menő lett. :) A fehér nyomdalakk az Essence féle, a minta pedig a MoYou Pro XL 20-as lemezről van. (Ami egyébként az egyik legjobb lemezem!)

És most jöjjön a jó hír! A Hope jelenleg ugyanis éppen kapható a Nailland-nél! :) Én tegnap az Árkádban is láttam belőle, és a webshop-ban is biztosan van. (Legalábbis mikor ezt írom.) Szóval akik velem együtt lassúak, és szeretik érlelni magukban a döntést, azok most csapjanak le rá! Csodás lakk, és tényleg megéri az árát! :)

18 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a mani (a Hope pedig még mindig nagy szerelmem :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) És elhiszem, szerintem ez egy örök szerelemlakk. :)

      Törlés
  2. Pont tegnap határoztam el magamban, hogy most egy ideig nem veszek új lakkot, mikor megláttam, hogy mennyit nem próbáltam még ki, de ezt muszáj megvennem, ha este van még a WestEndben. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És meg is vetted, ha jól láttam! :) Hogy tetszik? Kipróbáltad már? :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik a lakk is, nyomdázva pedig még szebb lett. :)
    Gyorsan rá kellett keresnem erre a lemezre és azt kell mondanom, nagyon szép lemez, a minták érdekesek, ezért is szeretnék ég több manikűrt látni ezzel a lemezzel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igyekszem többet használni akkor ezt a lemezt, hátha összejön annyi anyag, hogy érdemes legyen írnom róla. ;)

      Törlés
  4. Így vagyok én is, hogy ha tényleg kell egy lakk, akkor biztos pár hónap múlva is kell, nem kapkodom el a vásárlást. Persze ez inkább csak a 2ezer Ft feletti lakkokra igaz.
    Szép ez a Hope, ennyi nyomda pont elég rá, látszik a szépsége.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügye? Jó, hogy nem csak én vagyok ezzel úgy, hogy drágább lakkokat tízszer is átgondolok. ^_^ Na igen, a nyomdával nem szerettem volna elnyomni őt (ahogy nem is tettem), csak muszáj volt kipróbálnom ezt a technikát. :)

      Törlés
  5. Tényleg menő! :) Érdekes ez a Hope, mert én is elég nehezen szerettem meg. Aztán mikor nemrég nézegettem a téli lakkjaimat, rájöttem, hogy belőle hiányzik a legtöbb. Azért ez elmond valamit... :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég sokat elmond. ;) Nekem egy lakk van, amiből látszik, hogy sok fogyott már (már csak a fele van meg): a Barry M Blue Grape. <3

      Törlés
  6. Nagyon sokáig nem vettem meg én sem a Hope-ot, aztán egyszer összefutottam Edinával a westendben, aki nézett rám, mint egy UFO-ra, és azt ismételgette: "neked még nincs meg a Hope???" és megvettem gyorsan. És ütöm a fejemet,hogy miért vártam ennyit vele :)

    A nyomdázás meg wow, szupertökéletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Azért ne üsd a fejed, hanem örülj neki!! :) És köszönöm a nyomdázás nevében is, bevallom erre most kifejezetten büszke vagyok. ;)

      Törlés
  7. A Hope (még mindig) nem tetszik, de a mani csodaszép lett, ez egyértelmű! :)
    Gyönyörűen nyomdázol! (és magamnak megjegyzem, hogy csúnya dolog az irigység :D)

    VálaszTörlés
  8. Én is kerülgetem egy ideje ezt a lakkot, de valamiért a kék nagyobb glitterek nekem nem illenek a képbe. Aztán lehet, hogy pár hét múlva én is megveszem, és majd verem a fejem, mint Suzie:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a kék glitterek valahogy illenek bele. Vagy nem is tudom... De értem, hogy miért gondolkozol emiatt. Mindenesetre remélem meggondolod magad, és megveszed előbb-utóbb, mert gyönyörű!! :)

      Törlés
  9. Nagyon szép ez a lakk, a nyomdázás csak még inkább feldobja! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én is úgy gondolom, hogy jót tesz neki a nyomdázás. ;)

      Törlés