2015. április 2., csütörtök

Halványkék lakkok tavaszra




















Bizonyára tudjátok, hogy az egyik kedvenc (már nem merem azt írni, hogy a kedvenc, mert aztán két óra múlva meg már máshogy fogom gondolni) körömlakk színem a kék. :) Tavasszal is nagyon indokolt a kék lakkok használata, úgyhogy ma erre szeretnék picit kitérni. Kerestem három olyan halványkék krém finisű lakkot, amik mind jó minőségűek, és mind teljesen tavaszi színek. Nézzük hát!


A mutató-és középső ujjamon látjátok a Barry M Huckleberry nevű lakkját. A gyűrűs ujjamon a Flormar Sky Blue-ját és a kisujjamon pedig a Golden Rose Rich Color 68-at.

































Ezek nyilvánvalóan nem dupe-ok, de szerintem megérte őket felkenni egymás mellé, hogy látszódjon, hogy milyenek egymáshoz képest. Így jól lehet érzékeltetni, hogy a Barry M lakk egy már-már fehér de még kék lakk, míg a Golden Rose hozzá képest egy nagyon szép sötétebb kék. (Persze még így is bőven tavaszi!) Személyes kedvencem a kettő között lévő Flormar. Se nem túl halvány, se nem túl sötét. Pont megfelelő égkék. :)

Ráadásul szerencsénkre a három lakk ugyanúgy viselkedik, már ami a fedést illeti. Itt mindegyikből két réteget láthattok. A legegyszerűbb a Golden Rose felkenése. Valahogy ezeknek a lakkoknak nagyon eltalálták az ecsetét és az állagát is. A Flormar lakknak is jó az ecsete (végre!) de valamiért ez egy kicsit sűrűbb lakk, így nekem nehezebb volt egyenletesen felapplikálni. A legnehezebb (de nekem mondjuk ez is könnyen ment) a Barry M lakk felkenése volt, a vékony ecset miatt. Szerintem ebbe bele kell jönni. :)





















Szóval ha éppen keresitek a tökéletes halványkéket tavaszra, akkor szerintem ezek közül mind a három remek alternatíva. :) Én meg merem kockáztatni, hogy érdemes mind a hármat birtokolni, hiszen teljesen másak, és ki tudja, hogy éppen melyikre lesz szüksége az ember lányának. :) 

A lakkok neveinél belinkeltem a Nailland oldalukat. Mindhárom lakk elérhető ott. :)

Nektek melyik tetszik a legjobban?
Esetleg megvan ezek közül valamelyik?

12 megjegyzés:

  1. Hű de jók együtt :) Én nem is tudok választani :)

    VálaszTörlés
  2. A Huckleberry (most éppen) a kedvenc tavaszi lakkom :)

    VálaszTörlés
  3. Az egyik kedvenc tavaszi/nyári színem. :) Most épp a lábkörmeimen virít. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, lábkörömre is milyen jó lehet ez!! :) Köszi a tippet. :)

      Törlés
  4. A Barry M csodaszép, és az annyira jól áll Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zsuzsi. :) Szeretem is hordani. :)

      Törlés
  5. De jó kis ombre manikűr lett belőle. :D Nekem mind tetszik. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, tényleg ombre lett! :D Ez tök jó. :) :)

      Törlés