2014. szeptember 15., hétfő

Barry M - Blackberry

Újabb Gelly Hi Shine a blogon! ^^ Remélem nem unjátok még ezeket a lakkokat. Mostanában kicsit bővült a készletem belőlük, szóval most már szép számmal sorakoznak a lakkos dobozomban ők is :) Ami nagyon jó hír, mert ezek a lakkok egyszerűen zseniálisak. Ennyi. Gondoltam szép sorban meg is mutatom az összeset. A Blue Grape-ről már áradoztam egy sort (ezzel a lakkal kezdődött a szerelem), valamint a szuper tavaszi Sugar Apple is szerepelt már a blogon. Manikűrben pedig legtöbbször a Papayát használtam. De ennyi szövegelés után térjünk is rá a mai szépségre, mégpedig a szuper sötétkék Blackberry-re!






























Kezdjük a színével :) Gyönyörű sötétkék. Szerencsére megjött az ősz (amit én nagyon szeretek) és végre jogosan vágyom a sötétebb lakkokra. Ezt a lakkot is azért szereztem meg, mert gondoltam hogy ősszel és télen jól jön majd. És milyen jól gondoltam. Egyébként nem túl különleges árnyalat, tényleg egy sima sötétkék. De azért nagyon szép *_* (ezeken a lenti képeken jobban látszik a színe, mint a fentin. Nem tudom miért van ez, ugyanakkor készítettem a képeket. Na mindegy, nézzétek a lentieket ^^)





























Amikor először felkentem, persze rögtön a csillogást kezdtem bámulni. Lányok, hogy ezek a Gelly Hi Shine lakkok mennyire fényesek *_* Te jó ég! A legviccesebb párbeszéd is ekkor hangzott el köztem és a Férjem között. Idézem:

én: - De látod milyen szép fényes?
férj: - Igen. Fedőlakk?
én: - Nem, ez magától ilyen! :3
férj: - Ó, akkor ez Gelly! :)

Látjátok, már Ő is tudja hogy mi a különleges ezekben a lakkokban ^^ Ami viszont még a fényességnél is jobban tetszett most az az, hogy ez a lakk bizony egy rétegben is nagyon szépen fedett. Ennyi jó tulajdonság már bőven elég is szerintem. Én viszont két réteget festettem fel, mert olyan könnyű vele dolgozni. Szépen terül, és viszonylag gyorsan is szárad. Egy szavam nem lehet ellene :) Egy napig csak önmagában volt a körmeimen, de folyamatosan azon kattogott az agyam, hogy kéne rá valami extra. Így kidíszítettem kicsit. 





mennyire jól mutat már a szép zöld fűvel :)



























Annyira egyszerű ez a minta, de pont ettől olyan nagyszerű is :) Szeretem benne, hogy bonyolultnak tűnik, közben meg semmi extra nem kell hozzá. Csak egy pontozó. (Vagy hullámcsat, toll, stb.) Viszont ahogy a képeket nézegettem, eszembe jutott, hogy ha apróbb pontokat tennék rá, és mondjuk többet, akkor simán lehetne akár csipke minta is. Hmm, ez most elgondolkodtatott... ;)

Hát ennyit a díszítésről, és a lakkról. Szerintem mindent elmondtam. Én komolyan csak ajánlani merem a Gelly Hi Shine lakkokat. Tudom hogy unalmasnak tűnök, mert a legtöbbször ezekről beszélek, de nekem nagyon bejöttek. Az árukat maximálisan megérik! :) Beszerezhetők a Nailland-ben személyesen, vagy a webshop-ból online.

5 megjegyzés:

  1. Ez aztán jó sötét, ez nekem más túlságosan is az, jó, hogy feldobtad kis fehérrel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg jó hogy tettem mellé fehéret is, de nekem pont az tetszik most benne, hogy ilyen jó sötét :)

      Törlés
  2. Valami gyönyörű ez a szín... a minta még jobban kihozza. sokáig lehet nézni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon szép kék :) Ajánlom az őszre ;)

      Törlés