2014. október 1., szerda

A Mi Nagy Napunk - 2014. 07. 26. ♥
























Végre eljött ez a nap is, és írhatok Nektek eddigi életem legfontosabb napjáról! Az esküvőről már többször írtam (itt a meghívóról, itt a szervezésről általában és itt a meghívó készítéséről), a körmöm pedig külön bejegyzést kapott ;) Most egy kis élménybeszámolót szeretnék írni Nektek, ami nagyon személyes lesz. Remélem nem lesz túl sok senkinek, és legalább annyira fogjátok szeretni olvasni, mint amennyire én szerettem írni!


Az esküvőnkkel kapcsolatban sok dolog egyértelmű volt számunkra. Nem szeretnénk nagy felhajtást, nem szeretnénk sok pénzt költeni rá. Egyszerűen csak egy bensőséges családi ünnepet szerettünk volna, ahol a családunkkal és a barátainkkal megünnepelhetjük a szerelmünket. Azt hiszem, ez sikerült! :) Ha visszagondolok az esküvő előtti hétre, kicsit szégyellem magam, mert - szerintem - elviselhetetlen voltam. Rengeteget aggódtam, paráztam a kérdéseken, hogy ki hol fog aludni, hasonlók... Aztán ahogy elérkezett a Nagy Nap, úgy nyugodtam meg. Sokat segített ebben a családom és a barátaim! Nem tudom hogy lesz-e lehetőségem mindannyiuknak külön elmondani, hogy mennyire fontos volt nekem, hogy körülvettek, és hogy támogattak engem, minket! Rengeteget dolgoztak azért, hogy az esküvőnk tényleg tökéletes legyen. Ahogy az is lett ♥ Tortákat sütöttek, salátákat készítettek, felállították a kertbe az esküvői sátrat, füvet nyírtak a helyszínen, megterítettek, dekoráltak velem és nagyon sok gondot vettek le a vállamról. Köszönöm Nektek!

Az esküvő pedig olyan lett, amilyennek szerettük volna, és ez nagy ajándék. Minden nagyon egyszerű volt, és mindent saját kezűleg csináltunk (gondolok itt a dekorációra és a terítésre - bizony, a Nagy Nap délelőttjén én is terítettem serényen :)). Tényleg a legfontosabb emberek voltak ott, akikkel egytől-egyig nagyon jó volt együtt ünnepelni, és érezni a szeretetüket. Köszönjük!

Különösen szerettem a templomi szertartást, amit szentmise keretében ünnepeltünk. Ezután sem lesz, és eddig sem volt titok, hogy én az egyetemen is hittant tanulok, így a legfontosabb számomra az esküvő szertartása volt. Szerettem, hogy mi választottuk ki az olvasmányt, a szentleckét és az evangéliumot, hogy a testvéreim és az unokatestvéreim olvasták fel a könyörgéseket. Szerettem, hogy a keresztet, amit az eskü szövege alatt a kezünkben tartottunk, a Férjem készítette. Szerettem, hogy az atya, aki összeadott minket, mostanra jó barátommá vált. Ezektől és még sok apróságtól lett igazán tökéletes ez a nap, és felejthetetlen. ♥

Ennyi szövegelés után remélem, hogy tetszeni fognak Nektek a képek és velünk örültök majd! :)


húgaimmal ♥




a nyakláncomat a Férjem készítette
a ruhámat egy barátnőm varrta nekem, és imádom! Köszönöm Réka! ♥

a hajamat anya csinálta :)































































































































































"Rita és Zoli" felirat a tortán :)




























Remélem tetszettek a képek, és élveztétek a nézegetésüket! Mi nagyon szeretjük őket, igazán szép emlékek lettek. Köszönjük Panka és Bence! :)

22 megjegyzés:

  1. Csodásak a képek, nagyon szép pár vagytok! :) A ruhád is nagyon tetszik! Meg azon gondolkodtam először, hogy miért olyan ismerős a templomi esküvő helyszíne, hát persze, a főtéri templom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük! :) És igen, a fő téri templom a legszebb templom Keszthelyen ^_^

      Törlés
  2. Nagyon szépek a képek, és visszaadják a csodás hangulatot. (-: Nagyon szép a ruhád, és a körmöd is illett az összhatáshoz. (-: Nekem külön tetszik, hogy mindent kézzel készítettetek, mert ez így sokkal egyedibb és kedvesebb lett. Még egyszer nagyon sok boldogságot Nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük! :) Szerintem is szuper, hogy mindent mi csináltunk, én pont így imádtam az egészet :)

      Törlés
  3. De aranyosak vagytok! :D Sok boldogságot kívánok ismét nektek! :D Nagyon hangulatosak a fotók, jó volt őket végignézni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük! :) És örülök, hogy tetszettek a fotók, én is szerettem a Tiéteket ;)

      Törlés
  4. Cukik vagytok! :) Mi az a bundás, spenóttal töltött (?) finomság az egyik képen? Nagyon jól néz ki! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) Az a spenótos dolog valami hús volt, spenóttal :D Nem emlékszem nagyon, ráadásul azt épp csak megkóstoltam :)

      Törlés
  5. Johagulatúak a képek, legyetek mindig vidám szívűek! Gratulálok! :-)

    VálaszTörlés
  6. Nekem ez nagyon szokatlan esküvő, kicsit irigylem is, hogy ennyire vallásosak vagytok, van egy közösség az életedben, ami világosan meghatározza a dolgok menetét.
    A ruha és a csokor nagyon tetszik, az meg különösen, hogy mindent ti csináltatok és a család, barátok.
    Örülök, ha írsz magadról, még nem láttalak képen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a vallásosság többek között erre is jó. Szerencsére mögöttünk tényleg egy nagyon összetartó és világos közösség van (főleg a családom, kb 40 ember ;)), és így valahogy minden világosabb :)
      Örülök hogy tetszett, szerintem ahogy halad az idő, előfordulhatnak még ilyen bejegyzések ;)

      Törlés
  7. Nem is tudom, mit írjak ide. Először is, hogy gratulálok nektek, és sok boldogságot kívánok!
    Iszonyúan aranyosak vagytok egymás mellett, és az esküvő is nagyon jó lehetett. Olyan sallangoktól mentes, laza, vidám. Nem érzem a képeken az izzadtságszagot, ami sok esküvőt műnek tüntet fel a szememben. Ezt most nem tudod, érted-e hogy értem :) Tetszik, az a lényeg!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük!! :) Azt hiszem értem, hogy hogy érted, és nagyon nagyon jólesik! :))

      Törlés
  8. Olyan édes és természetes pár vagytok, csodás képek!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép képek, látszik, hogy tényleg gyönyörű volt számotokra ez a nap! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük :) Örülök hogy látszik a képeken!

      Törlés
  10. Direkt tartogattam ezt a bejegyzést egy olyan napra, amikor alaposan végigolvashatom és végignézegethetem. Nagyon meghatódtam,annyira kedves pár vagytok! Az pedig, hogy minden valamelyik családtag vagy barát keze munkáját dicséri, egyrészt szívhez szóló, másrészt úgy lett profi minden, és úgy került a helyére minden, hogy nem idegenek végeztek kirakatmunkát. A ruha is csodás, a csokrod, a körmöd, a dekoráció, a torták, csak gratulálni tudok mindenkinek, a képek pedig csodálatosak lettek – nem tudom, profik-e a készítők, de simán megállják a fotó a helyüket bármilyen profi portfólióban :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nagyon köszönöm/jük!! <3 Nagyon jólesett amiket írtál :) A fotósok közül az egyikük hivatásos fotós, de nem esküvőkre van specializálva, szóval neki külön gratula :)

      Törlés
  11. Nagyon tetszett a bejegyzés. :)
    Tudtam, hogy házas vagy, és egyszer már olvastam is a posztot, de csak most jutottam el a kommentelésig. :)
    Nekem is nagyon tetszik, hogy mindent a rokonok/barátok csináltak, olyan kis hangulatos lett az egész, ez jön át a képekről. :) Remélem, hamarosan jön majd a legújabb családtag is, sok sikert, egészséget és boldogságot a családalapításhoz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!!! :) Annyira kedves vagy, hogy visszaolvastad, és írtál. Hihetetlenül jól esik. :) És köszönjük a jókívánságokat! :)

      Törlés