2014. október 8., szerda

Alverde shea vajas testvaj




























Jöjjön most egy krém tesztje a blogon. Gondoltam megtöröm kicsit a körömlakkok, és nail art-ok sorát, hogy bemutassam az új kedvencemet. Elég sok köze lesz a körmökhöz is neki, szóval ezért van helye itt :)

Az Alverde márka nemrég ünnepelte 25 éves születésnapját, és ebből az alkalomból kiadtak egy limitált testvaj szettet. Én épp egy DM-ben jártam, mikor megláttam, és annyira cuki volt, és olyan olcsó, hogy egyszerűen muszáj volt megvennem. Azóta csak ezt az egyet próbáltam ki a három krém közül, de én ezzel is megelégszem. Ugyanis tökéletes!

Azért ezt választottam, mert megjött a hideg idő, és ilyenkor nagyon hajlamos a bőröm kiszáradni. Pláne a kezem, amit különösen is szeretek szépen tartani. (Már csak a blog miatt is.) A három testvaj közül pedig ez az, amelyik shea vajból van, így rá esett a választásom :) (A másik kettő kakaó- és mangóvajból van.)




























Az állaga számomra tökéletes. A folyós és a kemény között van félúton. A TBS testvajai például nagyon kemények, míg az Yves Rocher testápolói nagyon folyósak. Ez a kettő között egy harmadik állagot képvisel. Általában esténként, elalvás előtt szoktam használni. Jól bekenem a kezem, és éjszaka szépen hagyom, hogy beszívódjon a krém. Reggelre pedig pihe-puha lesz a kezem tőle :) És illatos is!

Ami a másik jó dolog ugyanis benne. Az illata. Lányok, kár hogy nem tudok a bloghoz illatmintát csatolni. Olyan finom hibiszkusz illata van, hogy megőrülök :) És tartós az illata, ami nem mindig ilyen egyértelmű. Az eddigi testápolóim/vajaim közül eddig ebben ez teljesít a legjobban. 




























Összességében tehát ez egy olcsó, és nagyon jó minőségű testvaj, ami a shea vaj tartalma miatt kifejezetten jól ápolja a bőrünk szárazabb részeit. Nekem a kezemre nagyon jó hatással volt, minden használat után újjáéled kicsit a bőröm :)

2 megjegyzés:

  1. No, ez felkeltette az érdeklődésem. Én szeretem a testvajakat testápoló helyett is használni. Ilyenkor főleg a lábamon nagyon száraz a bőr.. A héten egyébként is tervezek a DM-be menni. (-;

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy felkeltette az érdeklődésed! :) Szerintem mindenképp érdemes kipróbálni ezeket a testvajakat. A másik kettőről csak annyit tudok írni, hogy az illatuk mennyei, de ez is elég ^_^

      Törlés