2014. október 25., szombat

H&M Glitter Nail Polish - Blue
































Ma az egyik legvagányabb és legkülönlegesebb lakkomat szeretném Nektek megmutatni. A dolognak sajnos nem lesz túl sok relevanciája, mivel ez a lakk már nem kapható. Vérzik a szívem, mert ha elfogy, akkor ennyi volt. Jaj, jaj. Valamint előre bocsánatot kérek azoktól, akiknek megtetszik, és akik meg akarják majd venni, és nem fogják tudni :/ De egyszerűen annyira szép ez a lakk, hogy muszáj megmutatnom. 

Az alapja egy sötétkék jelly, ami -és itt jön a csavar- telis-tele van holo szálakkal. A szálas lakkokkal ki lehetne engem kergetni a világból, ez mégis úgy vonzott magához, hogy még én is elcsodálkoztam magamon :D Ja igen, a lakkot egy nagyon kedves lánytól sikerült megvennem, aki megvált pár régi lakkjától és ez is köztük volt. Látszik hogy volt már bőven használva, de hát ez kit érdekel, mikor ilyen szépséget kaphatunk.

Viszont én nagyon féltem, hogy elfogy hamar, ezért alapnak kentem alá egy réteg Barry M Blue Grapet. Erre került aztán két réteg H&M lakk. Szóval a színe szerintem egy kicsit sötétebb lett, mint amilyen önmagában lett volna, de szerintem ez most nem baj.

És amit a körmeimen most láttok, azt én négy napig nem voltam hajlandó lemosni! (A fotókat a negyedik napon készítettem, szóval elég jól bírta a lakk :))


































Ezeken még nem látszik annyira a holo hatás, úgyhogy vakuztam egyet :)



































Viszont a legmenőbb a lámpa alatt készült képen, ahol a lakk szép és a kezem cserébe sárga :)





























Oh My God! *_* Ennyit tudok mondani. Ha létezik menő lakk, akkor ez az! Övé a fődíj különlegességben is, mert nagyon nagyon extra. IMÁDTAM hordani :)

A végére már csak annyit szeretnék írni, hogy sajnálom, hogy már nem lehet kapni. Viszont a Claire's-ben a minap láttam egy holo szálas fedőlakkot, egészen pontosan ezt. Nem is drága annyira, és el tudom képzelni, hogy ezt keverve valami jó kis alapszínnel, hasonlót kapunk. Ki fogom próbálni, mert nem hagy nyugodni a gondolat :) De ha valaki kipróbálná előbb, ne habozzon írni róla, hogy hogy működik! Kíváncsi vagyok, és szerintem nem csak én ;)

Hogy tetszik Nektek ez a csupa csoda? :)

14 megjegyzés:

  1. Ez olyan, mint egy holografikus tüzijáték. És csodálatos, pedig utálom a szálas lakkokat. Ki se néztem volna ebből a lakkból, hogy ilyet tud, de felkenve rajtad gyönyörű. Tényleg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg tűzijáték, jó hasonlat :) És köszönöm, én is úgy látom, hogy ez tényleg nagyon jól állt :)

      Törlés
  2. Nagyon futurisztikus :) Hát hogy lehet ezt eladni??? Csodálatos lakk, nem kivonni kellett volna, hanem több színben forgalmazni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én örülök hogy eladta, mert így megvehettem ^_^ És szerintem is buták hogy kivonták, lehetne még sok ilyen az összes színből *_*

      Törlés
  3. nagyon szép lakk . kár,hogy nem lehet már kapni

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek benne a glitterek, holografikus hosszúkás glitternek tűnnek. Csodás!

    VálaszTörlés
  5. Ciska véleményén vagyok, nekem sem tetszenek a szálas lakkok, azonban ez tényleg egy éppen szétrobbanó, szerteágazó tűzijáték! *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem tetszenek, na de ez *_* Megértem hogy mindenkinek tetszik :)

      Törlés
  6. Nekem is a tüzijáték jutott eszembe róla. Nagyon jól néz ki a körmeiden, de nincs az a pénz, amiért magamra kennék egy szálas lakkot...
    Na jó, azért biztos van... :D :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én is azt gondoltam, hogy szálas lakk, blah, de ez *_* Jaaaj <3

      Törlés