2014. október 29., szerda

H&M - Just Blue Much




























És jöjjön egy újabb H&M glittercsoda! :) Remélem hogy nem unjátok ezeket, mert még hátra van egy pár darab ^_^ Nagyon fellelkesültem az utóbbi időben a H&M lakkjaiért, és főleg a glitteres lakkokért, mert hát elég szépek és sok féle van belőlük. Aztán nemrég a Vörösmarty téren jártam az egyik üzletükben, ahol az összes lakk kapható. Komolyan mondom, az egy lakk paradicsom (mondjuk a Nailland-hez képest semmi, de értitek, na :))! Ajánlom mindenkinek, akinek útba esik, vagy ráér, vagy csak kíváncsi. Könnyen el lehet veszni. Ez a kis kék szépség is onnan van. Nézzük, hogy mit tud!

Az egyértelmű volt, hogy önmagában nem kenem fel, mert elég halvány kék színe van. Viszont elképzeltem, hogy milyen jól mutat egy sötét kéken. Ebből az elképzelésből pedig ez született:




























Nekem egészen tetszik :) A sötétkék alap a Blackberry, természetesen :) Egy sima fehér körmöt is hagytam, hogy ne legyen olyan sötét az összhatás.





























Ami a legjobban tetszik a glitterek közül, az a sok apró piros glitter. Mennyire jól mutat már, nem? Mondjuk nem tudom, hogy mennyire látszik a képeken, élőben azért szebb volt :) Próbáltam pár közeli képet is fotózni, hátha jobban kivehető lesz.





























Szóval így. Két rétegben láthatjátok egyébként a körmeimen, mert szerettem volna, ha sok a csillám :) Szerintem így lett pont jó!




























Egyébként szerintem annyira szép ez a lakk üvegben, hogy már-már dekorációs elemként is megállja a helyét. De komolyan, mennyire szép már?? *_*

A lakk elvileg kapható az összes H&M üzletben, de ahogy azt már fent is említettem, a Vörösmarty téren Budapesten egészen biztosan van! :)

Hogy tetszik Nektek a lakk? Szeretitek a glitteres lakkokat?

6 megjegyzés:

  1. csodaszép , az előző is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  2. Felénk nincs H&M, úgyhogy inkább nem is nézem sokat a képeket, mert még a végén megtetszik vmi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhh, sajnálom :/ Azért ha egyszer belebotlasz egybe, remélem tudsz majd választani ;)

      Törlés
  3. Várom a többi H&M glitteres lakkot, mert ez nem győzött meg annyira. :/ Rajtad remekül áll, félre ne értsd, de magamon nem tudnám elképzelni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem félre, ne aggódj ;) Egyébként most, hogy nézem az -egyébként éppen elég béna képeimet- engem sem győz már meg :/ Viszont üvegben imádom *_*

      Törlés