2014. október 27., hétfő

Max Factor - Burgundy Crush



























Burgundy Crush! Szerintem a Fantasy Fire után ez az egyik legismertebb és legkedveltebb Max Factor árnyalat, és ez nem is véletlen. Igazi alapdarabról van szó ugyanis. Lássuk, hogy mit is tud ez a szépség ;)
Először is a színe. Igazi burgundi, vagy bogyó, vagy nem is tudom. Őszi szín. Tudom, tudom, szörnyű vagyok, mostanában mindenre ezt mondom, de tényleg így van! Annyira inspirálóan hat rám az ősz. Állandóan újabb és újabb lakkok felé nyúlok, ilyenkor minden szín érdekel, mindet akarom. Ezért is szeretem az őszt :) Ez az őszi dőzsölés már tart egy ideje, szóval képzelhetitek :D Na de térjünk vissza a lakkunkhoz.

A történet az, hogy mindig sokat nézegettem a Max Factor lakkokat, de valamiért sosem vettem belőlük. (Az egy kivétel a Fantasy Fire, de az épp féláron volt, mikor megvettem.) Aztán most a Glamour napokon akciósan lehetett megvenni a MF lakkokat, és gondoltam miért ne? Tudtam hogy ez az árnyalat kell, mert már ősidők óta nézegetem. 
























































A színe mellett a tulajdonságai is jók. Nagyon egyszerű kezelni, egy rétegben is már szépen fedhet, de én azért kettőt kentem fel. Nem fogja be a körmöket, és hamar szárad. Magától annyira nem fényes, mint a képeken, a fényesség mind a SV műve :) És ami a legszebb, hogy mióta megvan (két hete kb) már háromszor volt a körmeimen! Szerintem ez elég sokat elárul róla ;)

Lefotóztam Nektek kint is, hogy lássátok milyen szép :)





























Jaj, én nem tudok betelni a színével! Annyira nőies, annyira elegáns! Nem mellesleg kiváló alap a díszítésre, ezt használtam a Manikűrvadász 12. fordulóján is :) (Valamiért azokon a képeken sötétebb a lakk, és a valóságban is ezt látom... Szerintem azért, mert mellékentem még egy színt.)

Hogy tetszik Nektek ez a lakk? Van kedvenc Max Factor lakkotok?

10 megjegyzés:

  1. Nagyon jóláll neked ez a lakk! :D Nálam csak a polcon áll, imádom a színét, de magamon nem mindig tudom elviselni, annak ellenére, hogy odavagyok mostanában az őszi lakkokért. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^_^ Eddig azt hittem, hogy minden körömlakk mindig jól áll, de amióta van egy-kettő lakk, ami kifejezetten jól mutat rajtam, értem már, hogy mit jelent az, hogy valami meg nem áll jól :D Na ez most elég bugyuta mondat lett, d szerintem érted ;)

      Törlés
  2. Tényleg gyönyörű ez a szín, én is sokszor gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de aztán valahogy a lakk állada mindig elijeszt. Elrontottak a Picture Polish lakkok :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy érted azt, hogy elrontottak? Mármint, már csak a holo-multikróm-glitter csodák hoznak lázba? :)

      Törlés
  3. Gyönyörű ez a lakk! *_* És szerintem nagyon jól is áll. ;)

    VálaszTörlés
  4. Klasszikus :) Előbb-utóbb megveszem :)

    VálaszTörlés