2014. november 10., hétfő

Colour Alike 535 (H)




























Végre végre végre, Colour Alike lakkok! Egy pár hete figyeltem fel erre a márkára egészen pontosan Ági blogján. Nála az utóbbi időben elég sokszor fordult elő ez a márka, és engem különösen is megfogott, hogy mennyire szép őszi színeket gyártanak. Aztán elkezdtem körülnézni a webshop-jukban, és gondoltam hogy kéne rendelni... Erre nem behozta pár héttel később a Nailland? <3 Olyan hálás vagyok nekik ezért, hogy el sem hiszik :) 

Azt rögtön tudtam, hogy a winter holo-k közül mindet akarom majd. A duokróm lakkok engem nem nagyon fogtak meg, inkább az őszi kollekció hat lakkja érdekelt igazán. Ezek közül hoztam ma az egyiket Nektek :)





























A lakknak sajna nincsen neve, pusztán az 535-ös számot viseli, és egy kis "H" betűt. A dolog úgy áll, hogy ebben az őszi kollekcióban kihozott a márka három duokróm lakkot, és mellé mind a három lakknak a holo-s párját. Ez tehát a sima 535-ös lakk holo-val megfűszerezett párja. Az eredeti lakkot őszintén szólva nem nagyon néztem meg, mert a holo jobban érdekelt. Picit féltem tőle hogy duokróm is meg holo is egyszerre, de aztán Madlen segített dönteni, így végül megvettem ;) Köszi innen is!






























Ez tehát a lakk felkenve :) Szerintem szépen látszik a duokróm hatás. Nagyon őszi szín, van benne bordó, barna és egy kis lila is. Nagyon jól tették össze. És amitől féltem, az rögtön szertefoszlott, amint felkentem. Ugyanis nagyon jól áll neki a holo! Annyira széppé teszi! Sajnos amikor felkentem, és amikor ezt írom, akkor sem sütött a nap hét ágra, így nem tudom megmutatni úgy, pedig biztos ezerszer szebb *_* De szerintem így is látszik, hogy mit tud ez a lakk. Pont annyira csillog, mint amennyire csilloghat a vizes avar. Zseniális, ügye? *_*

A következő két kép tetszik nekem a legjobban, mert valahogy sikerült megfognom a lakk két különböző arcát.





























Ó, és mielőtt a nagy gyönyörködésben elfelejteném! Az üvegben 8 ml lakk van, ami szerintem teljesen átlagos méret. Se nem nagy, se nem kicsi. Ehhez jön az egyik legjobb tulajdonsága: ugyanis egy rétegben már szépen fed! Holo lakk lévén én mondjuk felkentem még egy réteget, hogy mélyebb legyen a hatás, de egyel is szépen mutatott már :) Szóval igazán jó befektetés ez a lakk, én tényleg ajánlom mindenkinek! Valamint van még egy nagyon vicces tulajdonsága: rágógumi illatú lesz, miután felkenjük. Jópofa, nem? :)

A végére beteszek még két képet, mindkettő lámpafénynél készült, és nem a legjobbak, viszont talán picit jobban látszik rajtuk a holo hatás. Talán...





























Hát, nem tudom mennyire :S Én sem láttam sokkal szikrázóbbnak soha, és igaziból pont ez is tetszik benne. Szikrázzon a körmöm nyáron, de ősszel ne. Akkor legyen csak ilyen, visszafogott, lassan ballagó csillogó. Értitek :)

A lakkot a többi társával együtt megvehetitek a Nailland-nél, ráadásul szerintem nagyon jutányos áron.

Hogy tetszik Nektek ez a lakk? Próbáltátok már valamelyik Colour Alike árnyalatot?

18 megjegyzés:

  1. Nagyon szívesen még egyszer, örülök, hogy tetszik! :) (nem az én színem, de most már pláne szöget ütött a fejembe, úgyhogy lehet, hogy én is lecsapok rá egyszer :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vicces, mert a nap közben többször éreztem úgy, hogy olyan "nagyis" színe van. Na de őszre megteszi :) Helyette tegnap felkentem az egyik jelly holot, és ó te jó ég *_*

      Törlés
  2. nagyon jó színe van, igazi őszi lakk, tetszik nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, ügyesen belerakták az őszt egy kis üvegbe :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik, még nincs ilyen márkájú lakkom, de ami késik... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindenképp érdemes őket kipróbálni, én eddig 3-at próbáltam, de mind kifogástalan volt! ;)

      Törlés
  4. Nagyon szép rajtad ez a lakk....Szerintem jól választottál.Nekem is kedvenceim az őszi holók.Olyan szépek!!
    És külön köszönöm szépen,hogy írtad,hogy nálam láttad a lakkot!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Tényleg jól néznek ki nagyon, csorog a nyálam a többire is :) És örömmel említettelek meg ^^

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a lakk! Én ebből az 536-ot vettem meg .:D
    Ezen is tanakodtam,most már bánom,hogy nem lett ez is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sima 536-ot? Pont azt néztem tegnap, hogy ez a kettő eléggé hasonlít... Aj, meg kéne nézni rendesen élőben is :D

      Törlés
    2. Nem. Az 536 H vettem meg.Talán picit rózsaszínesebb mint az 535. Majd lesz bejegyzés róla.:)

      Törlés
    3. Már nagyon várom a bejegyzést ;)

      Törlés
  6. Hasonló ízlésünk van, úgy látom, én is a winter holo lakkokat nézegettem meg a sima holosakat. Vagy inkább mindet, ami nem duokrom :)
    Hát igen, ez gyönyörű, remek áron, elhasználható mennyiség, a 8 ml pont ideális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól megfogalmaztad az utolsó mondatban, hogy milyen ez a lakk! :) És végül vettél is valamit? ^^

      Törlés
    2. Nem, mert készlethiány van :(
      Ez mindenképpen kell meg a piros Winter holos. Persze kinéztem még a pink meg a lila holosat is, de majd meglátjuk :) Próbálom visszafogni magam, de ezek tényleg elfogynának nálam, 8 ml az semmi :) megéri

      Törlés
    3. Jaj, a winter holo-k annyira szééépek :) Nemsokára írok is róluk, mert nagyon megérdemlik :) Mondjuk egyelőre csak kettő van meg, de azok zseniálisak. Remélem a következő készletfeltöltésnél gyorsan le tudsz csapni a kívánt darabokra! :)

      Törlés
  7. Nagyon szép ez a lakk, és jól is áll Neked, de nálam a Winter Holo és a Jelly család győzött, bár azt hiszem, Instán már láttad is :-D Igazából bajban vagyok, mert nagyon jó lakkokra tettem szert mostanában, amik bírják is egy hétig kopás nélkül, ugyanakkor pedig szívesen váltogatnám őket, csak hát sajnálom lemosni... Az élet nagy problémái :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) A Winter holot ne is mondd, már csak kettő kell és meglesz az összes :D A Jelly szintén, szóval én nem is tagadom, az összes CA meggyőzött. A márka pedig megvett kilóra, átmosta az agyam. Csak ők érdekelnek :D Egyébként az élet nagy problémáit átérzem ;)

      Törlés