2014. november 21., péntek

Colour Alike - Winter Holo 501




























A Colour Alike lakkok közül személy szerint a legjobban a Winter Holo kollekciót vártam. A téli/karácsonyi színű lakkokkal engem bármikor meg lehet fogni, ráadásul ebben az esetben holo lakkokról van szó, amitől meg aztán pláne feldobódok :) Így történt, hogy a kollekció négy darabja közül kettőt meg is vettem rögtön. A zöldet, és a piros(as) társát. Nézzük ma a zöldet, mert nagyon érdemes!

A lakkról magáról nem sok újdonságot lehet elmondani... Egy rétegben már szépen fed (a képeken is egy rétegben láthatók), az illata pedig ennek is rágógumis :) A holografikus hatása kevésbé érvényesül (nem úgy, mint mondjuk a Moyra vagy a Color Club holoinál), viszont nagyon szépen látszik. Igazán télies lesz ettől a kis csillogástól :) Szerencsére még a körmeimen volt a lakk, mikor épp hétágra sütött a nap, szóval le tudtam nektek így is fotózni.




























Szóval így néz ki üvegben. Gyönyörű *_* Igazi karácsonyi sötétzöld sok-sok csillogással :)

Az eredeti manikűr ötlet az lett volna, hogy a két középső ujjamra fehérre nyomdázok ezzel a lakkal, de állandóan elkenődött (bezzeg a papírra sikerült -_-) így végül sima feketével nyomdáztam rá, hogy feldobjam kicsit az amúgy "sima" zöld lakkot :)































Ezek voltak a benti képek. Szerintem mondjuk már itt is elég szép, de az igazi csodához kell a napfény :) Ezért:





























Érdekes, hogy amikor először próbáltam ki, akkor a fedőlakk nagyon tompított a holo hatáson. Kétségbe is estem, hogy ez milyen már... Aztán amikor harmadszorra kentem fel (erről látjátok a képeket) a fedőlakk szinte semmit nem változtatott. Szóval nagyon fura ez a lakk, hol így működik, hol úgy. Én mindent ugyanúgy csináltam :)

Viszont szerintem abban megegyezhetünk, hogy gyönyörűszép lakkról van szó! Karácsonyra nagyon ajánlott a viselése, főleg azoknak, akik szeretik a zöldet. És a legnagyobb dicséret, amit a lakk kaphat, az az, hogy amióta megvan, minden második lakkozásnál ő kerül a körmeimre :) Pedig nem kevés lakkom van, de egyszerűen ezek a Winter Holo lakkok nagyon beleégtek az agyamba, és nem engednek. Szóval én tényleg bátran ajánlom, szerintem csodás darabok! 

Megvehetitek a Nailland-nél a standokon (Árkád, WestEnd) és a webshop-ban is. (Illetve jelenleg épp nem kapható, mert hamar elfogyott, de amennyire tudom, hamarosan lesz készletfeltöltés :))

Hogy tetszik a lakk? Próbáltátok már valamelyik Winter Holot? Van kedvenc karácsonyi lakkotok?

10 megjegyzés:

  1. Hú, nagyon szép színe van :) Engem is a Winter Holo-k fogtak meg, de mire Naillandhez jutottam, egy sem volt :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, pedig nagyon Neked valók lennének :) Szurkolok, hogy a készletfeltöltésnél le tudj csapni rájuk! ^^

      Törlés
  2. Gyönyörű szép mani lett, nagyon tetszik! A nyomda elképesztően feldobja! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ Szerintem is izgalmasabb így :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik az egész manikűröd. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól mutat a körmeiden és a manikűr is szuper lett! Én is tervezek majd írni róla, viszont azt hittem, hogy vele nyomdáztál. Azért majd kipróbálom, hátha :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Próbáltam vele nyomdázni, de egyszerűen állandóan elkenődött... Tényleg nem értem, mert ahogy írtam, papírra simán ment. Tök fura. De lehet hogy csak gyakorlottabbnak kellett volna lennem. Neked hajrá hozzá, mert nagyon szép lehet! ^^

      Törlés
  5. Nem szoktam szeretni a zöld lakkokat, de ez tetszik, nyomdázva még szuperebb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ;) Érdekes, mert én is mostanában nyitok a zöld lakkok felé. Nagyjából ez a második ami tetszik, ez viszont örök szerelem lesz :)

      Törlés