2014. november 14., péntek

Rival de Loop - just marine




























A Rival de Loop (RDL) márka a Rossmann saját márkája, és eddig sem volt ismeretlen itthon. Emlékszem, még általános iskolában, 10-15 éve ezekkel a lakkokkal festettük a körmeinket. Legalábbis én, és a barátnőim. Aztán eltűntek a polcokról. Viszont most visszatértek, legalábbis egy pár Rossmannban már kaphatóak. Többen írták, hogy a smink termékek unalmasak. Nos, ezzel nem tudok mit kezdeni, mert azokat nem használom, viszont a lakkokra szerintem igenis érdemes vetni legalább egy pillantást. Engem főleg a kétvégű lakkok fogtak meg. Haza is jött velem kettő, és gondoltam ma megmutatom Nektek az egyiket. 

A lakknak van neve, mégpedig "just marine". Meglepő módon most a fehér vége fogott meg! Nagyon csodálkoztam, hogy pont a fehér vonz, de hát épp ilyen kedvemben voltam úgy tűnik :)




























Látjátok, hogy tele van apró csillámmal? Annyira cuki! *_* A képen persze nem lett jó a szín, de higgyétek el nekem, hogy ezek szép rózsaszín csillámok ^^ 




























A kék vége pedig egy gyönyörű királykék. Nagyon intenzív színe van, és ehhez még hozzájön a sok kis csillám, amit magában rejt a lakk. 

Gondoltam, ha már kétvégű lakkról van szó, és ha már a két szín megy egymáshoz, nem külön mutatom meg őket, hanem készítek velük egy manit, hogy együtt lássátok a kettőt :)































A fehér lakk három réteges, a kék pedig kettő. Szerintem nagyon jól mutatnak együtt, ezzel az alkotással most kifejezetten elégedett vagyok. Az üveg 5 milit tartalmaz, ami szerintem bőven elég. Az ára pedig verhetetlen a maga 400 forintjával. Összességében tehát annyit tudnék mondani, hogy két teljesen átlagos lakkról van szó, ami ár-érték arányban szerintem nagyon jó. A lakkok úgy viselkednek, mint bármelyik átlagos lakk, pont ezért bárkinek bejöhetnek :) Sajnos teljes listával nem tudok szolgálni, hogy hol kaphatóak már a márka lakkjai, de például Budapesten a Jászai Mari téri üzletben egészen biztosan. Valamint a Rossmannnak már van webshop-ja, onnan is megrendelhetitek a lakkokat. (Sok mással együtt!)

Hogy tetszik Nektek a mani? Próbáltátok már a RDL lakkjait?

16 megjegyzés:

  1. Rajtam most a Magic Dream és a fekete sand lakjuk van. A Magic Dream tényleg szép, a fekete sand sem rossz, de nem annyira érdes, és kicsit csilloghatna jobban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Magic Dream-ről pont most írt posztot Lolli, de nekem az valahogy túl, nem is tudom milyen. A fekete homoklakkot én is néztem, de jó hogy nem vettem meg, mert azok alapján, amiket írtál, nem jönne be nekem túlzottan :)

      Törlés
  2. A világos fele jobban tetszik, ez a ragyogó kék nem az én színem. Viszont tényleg szépek, ennyi pénzért meg igazán ajándék annak, aki szereti ezeket az árnyalatokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Szerintem ennyi pénzért még talán akkor is megéri, ha csak a fehér fele tetszik :)

      Törlés
  3. Milyen jó ez a manikűr! ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik a manikűröd , szuper :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :3 Igyekeztem valami egyszerű, de nagyszerű manit alkotni ^^

      Törlés
  5. Ezek alapszínek, ennyi pénzért tényleg megéri. Az ötlet is tetszik, hogy egyszerre kettő lakkot lehet venni :) Szép a manikűr, nagyon ötletes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennyi pénzért mondhatni ajándék ;) Igen, én is ezért szeretem a kétvégű lakkokat, mert egyszerre adnak két lakkot :) Olyan jó!

      Törlés
  6. Ennyi pénzért tényleg a hülyének is megéri megvenni. És a fehér vége is szép, tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon szép, és furcsa hogy engem pont az a vége fogott meg ^^

      Törlés
  7. Szép lakkok, még szebb manikűr! :) Közelemben még nincs ez a márka :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Remélem majd behozzák arrafelé is! :)

      Törlés
  8. Nagyon szuper mani lett! Egyszerű és nagyszerű. A színek is nagyon szépek! :)
    Biztos vetek majd pár pillantást a RDL lakkokra, ha kaphatóak lesznek a közelemben! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Szerettem hordani, tényleg jól sikerült :) Ezek a RDL lakkok pedig szerintem tényleg megérik az árukat, szóval mindenképp lesd majd meg őket ;)

      Törlés