2014. június 3., kedd

LUSH nyári újdonságok

Itt vagyok, ragyogok! Igen ám, merthogy abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kaptam egy kis teszt csomagot a LUSH-tól. A csomag ma érkezett meg, és annyira izgatott voltam már miatta! Hát még miután megérkezett :) Megszaglásztam az újdonságokat, de lefotózni nem volt időm őket, mert folytatnom kellett a tanulást. (Éljen a vizsgaidőszak...) Egy képet azért készítettem, és megosztottam fészbúkon és twitteren is, hogy lássátok Ti is, hogy milyen izgalom történt. Akkor azt ígértem, hogy este jövök a részletekkel. Ezt akkor most meg is ejtem.
Ők tehát azok :) A LUSH nyári újdonságai között nagyon jó termékek találhatók. Ezeknek a nagy részét már a boltokban is meg lehet kapni. (Legalábbis a két szappant már egészen biztosan láttam a boltban, és a fürdőgolyót is.)

Amik tehát most kipróbálásra várnak részemről:
 • Granny Takes A Dip fürdőgolyó fűszeres, citrusos illattal. Nyami!
 • Magnificent szappan mangóval, mandarin-, citrom- és neroliolajjal
 • Parsley Porridge szappan gyógynövényekkel és petrezselyemmel
 • African Paradise testkondícionáló
 • D'Fluff borotvakrém eperrel és kókuszolajjal
A bejegyzés lényege pedig az lenne, hogy szeretném megkérdezni Tőletek, hogy melyik termék érdekel a leginkább Titeket? Biztosan hozok mindegyikről tesztet, de ha az egyik termék iránt nagyobb az érdeklődés, akkor az előrébb kerül a listán :) Így most várom a válaszaitokat!

4 megjegyzés:

 1. A Parsley Porridge szappan! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Regisztráltam a kérést, tegnap el is kezdődött a tesztelés :)

   Törlés
 2. Engem a Magnificent szappan és az African Paradise testkondicionáló érdekel :-)

  VálaszTörlés