2015. január 29., csütörtök

Moyra Suede Effect kollekció


























Újra egy teljes kollekcióval jelentkezem, mert nem tudok nemet mondani ezekre. Najó, most más történt. A helyzet az, hogy még nagyon régen megvettem egy Suede Effect lakkot (egészen pontosan az 503-as sötétkéket) és azt hittem szép lesz, de nem tetszett. Egyáltalán. Aztán a húgom vett még kettőt, és mondogatta, hogy milyen szépek ezek a lakkok, de én még ott is ellenálltam. Aztán tavaly októberben Bia írt a teljes kollekcióról, és akkor megláttam hogy milyenek fedőlakkal. És azt is megtudtam, hogy szépen lehet velük nyomdázni. Innentől kezdve pedig egyértelmű volt, hogy egyszer megszerzem mind. Ez is a posztom lényege most. Ezek a lakkok, és a nyomdázás. :) Ahogy azt már megszokhattátok tőlem.


A lakkokról külön nem írnék kimerítően. Egyrészt mert nem ez a célom, másrészt pedig mert nekem eredeti finisük szerint nem is tetszenek. Ezek a lakkok ugyanis mattra száradnak. Teljesen. Ha nem kenek rájuk fedőlakkot, én megőrülök tőlük, de fedőlakkal meg mindig csak ámulok és bámulok. Egyébként mindenkinek nagyon ajánlom (szinte kötelezően!) Bia posztját! Tényleg nagyon összeszedett lett, és nagyon informatív is. Én most kifejezetten a nyomdázásról írok. :)

Összességében azt lehet elmondni ezekről a lakkokról, hogy nagyon szépen lehet velük nyomdázni. A vonalak mindenhol élesen látszódnak, és nagyon erős színük van. Viszont nagyon gyorsan száradnak, ezért én nem ajánlanám azoknak, akik csak most kezdenek nyomdázni. Ugyanis tényleg nagyon gyorsnak kell lenni velük, mert könnyen járhattok úgy, mint én az elején. Próbáltam velük nyomdázni, de a körmömre végül alig került valami, mert közben megszáradt a lakk. :( Szóval gyorsaság Lányok, gyorsaság! :) Ja és még valami. A kollekció utolsó tagja nekem nincs meg, így arról nem írok most. Nem ígérem, hogy nem fogom megvenni azt is, és ha megveszem, természetesen írok róla. :)

501:
Ez egy bronzos-barnás-narancssárgás árnyalat. Nagyon nehezen meghatározható. :/ Viszont nagyon szép! A manik közül ez sikerült a legkevésbé szépen, ezt nézzétek el nekem. Azért remélem látszik a minta, és az is, hogy milyen szép a lakk önmagában. A középső- és gyűrűsujjamon a Barry M Paprika van. A nyomdalemez a MoYou Fashionista 11.




502:
Ez az egyik kedvencem a kollekcióból, egy gyönyörű bogyószín. :) Annyira szép, ügye? A minta a MoYou Sailor 04-es lemezéről van, ami alatt a Golden Rose 76-os fehér lakkja van. (Kicsit sikerült elkenni a mintát, ezért bocsánat.) Viszont mennyire szép már ez a szín?? *_*



























503:
Sötétkék. Ez volt az első ilyen lakkom, mert egyébként önmagában is nagyon szép színe van. Az alap itt a Flormar Sky Blue-ja, a minták pedig a már sokat használt MoYou Fashionista 05-ös lemezről vannak. :) 



























504:
Ez a lakk már szerepelt a blogon, a nyomdázós kihívásban. Most ugyanezt a manikűrt raktam be, remélem nem bánjátok. :) Egyébként ez a másik kedvencem a kollekcióból. Gyönyörű teal árnyalat. :)



























505:
És persze nem hiányozhat a lila sem! :) Ezzel gondban voltam, hogy mit kenjek fel mellé, mivel nézne ki jól, így végül persze túl sokat akartam, és a nyomdázás egy picit háttérbe szorult. De nem baj, mert nagyon szépen látszik, hogy milyen nyomdázva. :) A másik lila lakk a Colour Alike Duochrome lakkjai közül az 541-es a tetején egy kis Essence holo fedőlakkal. A minta a MoYou Fashionista 05-ös lemezről van.



























Összességében ezek a lakkok engem teljesen elbűvöltek. Nagyon szépek fedőlakkal, és ilyen szépen lehet velük nyomdázni! A tartósságukat nem tudtam tesztelni, de azt mondják, hogy annyira nem jó. Nos, ez engem nem riaszt vissza, mivel úgyis minden nap átfestem a körmöm. Az áruk (a Moyra boltban legalábbis) 370 forint, és ennyi pénzért szerintem bőven megérik. Szóval ha még nincs meg esetleg a tökéletes teal vagy sötétkék nyomdalakkotok, akkor gyorsan szerezzétek be őket! :) Tényleg megérik a pénzüket. ;)

Hogy tetszik Nektek? Próbáltátok már ezeket a lakkokat nyomdázni?

14 megjegyzés:

  1. Kell, kell, kell!
    Egyébként az Aqua Jeans kollekcióval is jól lehet nyomdázni ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ;) Mondtam én, hogy kell. Az Aqua Jeans lakkok közül eddig kettőt próbáltam, és tényleg lehet velük is nyomdázni. :)

      Törlés
  2. Nagyon szépek a lakkok, a manikból pedig a bogyószínű a kedvenc! Nekem a lila van meg, de valamiért nem igazán kerül sosem elő, pedig nagyon szeretem. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nekem is a bogyószínű az egyik legkedvesebb. :) Vedd elő a lilát, és tedd ki az asztalra, hátha megihlet. ;) Én legalábbis így szoktam. :D

      Törlés
  3. Nagyon szépek ezek a lakkok, nekem a bordós és a lila van meg. :) Bár önmagukban felkenve nem igazán tetszenek, de fedőlakkal nagyon jól mutatnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügye hogy fedőlakkal az igaziak? Én nem is használnám őket anélkül. :)

      Törlés
  4. Tényleg szépek és nagyon jók lettek a minták is! Engem is visszatartott a matt finish, mert bár vannak, amiket mattítva szeretek jobban, de ezek önmagukban nem tetszettek. Így viszont már elgondolkodom rajtuk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a nyomdázási képességüket és az árukat tekintve ezek mindenképpen megérik! :)

      Törlés
  5. Az 504-essel készült mani a kedvencem!!! *_* Imádom azt a manit! :)

    VálaszTörlés
  6. Amióta kedden láttam a manikűröd, felkerült a teljes kollekció a kívánságlistámra :)
    A Metal Effects kollekció is megvan, de abban nincs sötétkék, így ez is kell! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügye? Tökéletesen indokolt ennek a kollekciónak is a felvásárlása. :D

      Törlés
  7. Csodálatosak, nagyon ízlésesek a manikűrök. Most megvan a magyarázat a sok képre, minden nap alkotsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, minden nap más van a körmeimen, kivéve ha nagyon nincs időm, vagy nagyon elfáradok, ami azért elég ritka. :)

      Törlés