2014. június 2., hétfő

Amikor egy Golden Rose és egy Aden lakk találkozik

Mostanában többször vettem lakkot azért, mert kellett az utánpótlás. Konkrétan a fehér Lovely lakkom végképp feladta, és buborékosodik, nem szárad, és amit csak el tudtok képzelni. A piros lakkomat pedig odaajándékoztam egy barátnőmnek. Úgyhogy elég sürgető volt már a helyzet, legalábbis a piros lakkal kapcsolatban, hiszen két hónapot leéltem úgy, hogy nem volt klasszikus pirosom. Mit szóltok? Nem tudom hogy bírtam. Bár azt hiszem, hogy a kék minden árnyalatával kárpótoltam magam ezért. :D Viszont nemrégiben a Nailland-nél járva megláttam egy Golden Rose pirosat, és muszáj volt megvennem. Ahogy az Aden lakkot is. Róluk lesz ma szó :)

Golden Rose Rich Color 11; Aden 03






























És ha már megvolt a fehér és a piros lakkom, gondoltam együtt kell a kettőt kipróbálnom. Így készítettem egy aranyos kockás manikűrt :)





























Egy kicsit elmosódott a fehér festék a fedőlakk miatt, ezt nézzétek el nekem. Valamint azt is, hogy a csíkok kicsit ferdék lettek néhol. Életemben először csináltam ilyet, és szerintem egész jó lett a végeredmény :) 

Na de amiért ezt a bejegyzést mégis írom, az a két lakk! Úgyhogy nézzük sorban őket:

Golden Rose Rich Color 11: klasszikus GR lakk. Aki ismeri már ezt a vonalat, az tudja, hogy milyen megbízhatóak ezek a lakkok. Aki még nem, annak elmondom, hogy az alap színekből szerintem ez a legjobb márka! A Nailland-nél kapható, rengeteg színben, és nagyon jutányos áron! Nekem is van már több darabom tőlük, mert nagyon meg vagyok elégedve a minőségükkel. Az összesről elmondható, hogy vastag, lapított ecsetük van (ezt én külön szeretem). Valamint egy rétegben fednek, többnyire. Van amiből kell a két réteg (a képen is két réteget láthattok) de tényleg van olyan lakkjuk, amiből elég az egy. Szóval én csak ajánlani tudom. Ez a szín ráadásul tényleg az a klasszikus piros. Imádom! :)

Aden 03: Bevallom, az Aden lakkoktól kicsit mindig féltem. Volt pár darabom tőlük, de nem nagyon voltam elégedett a minőségükkel. Aztán nemrég, mikor épp arra jártam, ahol lehet kapni ezeket a lakkokat, gondoltam rájuk nézek. Rögtön láttam is, hogy bizony ez az üveg már az új dizájn. Gondoltam hogy most akkor ki kell próbálnom egyet. Mivel a sima fehér lakkom megadta magát, gondoltam kipróbálom a fehéret. 300 forint nem olyan összeg, hogy sokat várjak tőle, de nem is bántam volna a csalódást ennyiért. Aztán felkentem, és nem hittem a szememnek *-* A képeken egy, azaz EGY rétegben láthatjátok a lakkot. Mondtam már hogy egy rétegben? Ezen nem tudok túljutni. És elég gyorsan meg is száradt. Komolyan csak ámulok, és bámulok, szinte nem is tudom elhinni. Pedig itt van még mindig az ujjamon. (Az ecsete kissé lapított, pont tökéletes.) 300 forintért pedig 11 ml-t kapunk, ami nagyon jó üzlet még akkor is, ha esetleg hamar sűrűsödik. Szóval kicsit visszanyertem a bizalmamat az Aden lakkok felé. Nem merek persze messzemenő következtetéseket levonni, de ha a többi lakkjuk is ilyen, akkor ide nekem az összeset :)

Hogy tetszik a manikűr? Van bevált fehér és piros lakkotok?

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm, örülök hogy tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett, ezek után sok-sok hasonlót tessék alkotni, mert nagyon vidám :-) Az Aden fehér lakkja pedig nem semmi, én már a kétréteges Sally Hansen-emnek is nagyon örültem :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii :) Igyekszem alkotni, a nyáron remélhetőleg több időm is lesz rá ^^

      Törlés