2015. január 31., szombat

ILNP - Homecoming



























Amikor az ILNP kijött az őszi kollekcióval, számomra egyértelmű volt, hogy a Black Orchid a legszebb lakk belőle, sőt, a legszebb lakk valaha. Úgy örültem, mikor megkaptam Karácsonyra (a Fall Semester-rel együtt, ami szintén nem egy csúnya lakk ;)), hogy azt el sem tudom mondani. Aztán eljött a január, és megérkeztek a Naillandbe az ILNP lakkok. És én megvettem a Homecoming-ot. És azt kell hogy mondjam: ez szebb, mint a Black Orchid. *_*


És nem túl erős ez a kijelentés. Persze a Black Orchid az első, és a legkedvesebb számomra, de a Homecoming a legszebb. Ennyire egyszerű. A színe miatt érzek így. Ugyanis ez egy gyönyörű kékes sötétlila. Ahh... Ezt nekem már leírni is élvezet, hát még ránézni! Próbáltam minél több fotót készíteni róla, és kiválogatni a legjobbakat. Remélem sikerült. :)


























Szóval ez egy csoda. Remélem látszik. Kék és lila és sötét és holo. Jajistenemdeszép! *_* Na de hogy némi információval is szolgáljak: két rétegben fed, és nagyon szépen terül. Az ecsete szuper, olyan, mint a többi ILNP lakké, szinte magától kerül fel a lakk a körmökre. 

Nagyon sokat gondolkoztam, hogy mit lehetne mellé felkenni, mivel lehetne díszíteni. (Mert nem bírom ki, hogy ne díszítsek. :)) Aztán rájöttem, hogy nude alapszínre nyomdázott lila lesz a befutó. Így el is készült a következő mani:



























Az alapszín a kedvenc nude lakkom, a Golden Rose 132-ese, nyomdázni pedig a Moyra Metal Effect 303 lakkja tűnt a legjobbnak. A minta a MoYou Fashionista 11-es lemezéről van, amit ezúton is ajánlok mindenkinek! :) És most jöjjön két kép, amit közvetlen napfényben fotóztam. Kis nyálcsorgatás. ;)






























Szóval nem tagadom, most a Homecoming a nagy szerelmem. Egyet kell hogy értsek Edinával és Timivel, akik már régóta mondogatják, hogy szebb ez a lakk a Black Orchid-nál. Ettől függetlenül, ha bárki megkérdezné, hogy a Homecoming-ot vagy a Black Orchid-ot vegye-e meg, nem tudnék választani... Mindkettő nagyon szép, és míg az egyik a legszebb, a másik a legkedvesebb lakkom. Nagy gondban vagyok. Úgyhogy én azt mondom, Lányok, mindkettőt érdemes megvenni. Komolyan. Ezek a lakkok tényleg megérik az árukat! 

Az ILNP lakkok már kaphatóak a Naillandnél. Ráadásul mikor legutóbb jártam a WestEnd-ben, egy Homecoming még volt is (bár azóta nem tudom a helyzetet.) Mindenesetre erre a lakkra érdemes várni, és aztán érdemes meg is venni! :)

Hogy tetszik Nektek? Szeretitek ezt a kékes lila színt? Esetleg próbáltátok már?

17 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a lakk, és jól is mutat a körmeiden :) Magamon valószínűleg nem tetszene, de így nézegetni jó :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)) Én is egy csomó lakkal vagyok így: magamon nem, de másokon nagyon szeretem nézegetni ;)

      Törlés
  2. Nekem a Black Orchid jobban tetszik :) Ez is gyönyörű, de én tudok választani, annyira nem vagyok sötétkék-párti.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de jó lehet, ha csak az egyik tetszik! Így legalább nem lesz anyagi csőd a vége. Sajnos én ezekkel a lakkokkal menthetetlen voltam... :D

      Törlés
  3. Nagyon szép ez a lakk, nekem ez volt az első ILNP lakkom. Gyönyörű ez a manikűr! De ugye tudod Rita, hogy az ILNP lakkokkal nyomdázni is lehet? Persze megértem, ha nem akarod pazarolni, de szerintem nagyon szép lenne a nude alapon nyomdázva. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom. :) Csak most valamiért nem szerettem volna vele nyomdázni (de például a Black Orchid-dal a bejegyzésben nyomdáztam). Viszont ki fogom próbálni hamarosan a Homecoming-ot is így. :)

      Törlés
  4. Nekem is jobban tetszik a Homecoming, mint a Black Orchid :) Viszont megvenni nem fogom, mert az ennyire egyértelműen holo lakkok valahogy nem az én asztalom, és nekem úgy tűnt, mintha árnyékban kissé halványak lennének, úgy értem, nem elég telítettek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A leírásod teljesen jó, tényleg kicsit halvány árnyékban. Viszont olyan szééééép. De megértem, ha nem veszed meg, én is rengeteg szépséget nem veszek meg. :) És örülök, hogy Neked is jobban tetszik a Homecoming! :)

      Törlés
  5. Csodás lakk :) A manikűr nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon gyönyörű ez a lakk! :) Nyomdázást is nagyon eltaláltad hozzá, szuperül mutatnak együtt :)

    VálaszTörlés
  7. Az hogy lehet, hogy nekem sem a Homecoming, sem pedig a Black Orchid nincs meg, pedig sötét színek all day, every day?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy lehet? Pedig sötét szín kedvelőknek _kötelezőek_. Nem viccelek, komolyan! (Remélem hamarosan lesz készletfeltöltés, mert muszáj legalább valamelyiket megvenni.)

      Törlés
  8. annyira csodálatos ez a lakk *.* remélem valaha az enyém lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem! :) Tényleg gyönyörűséges. :)

      Törlés
  9. Ne is múljon, mert csodálatosak a lakkjaik *_* *_*

    VálaszTörlés